arkadaş diablo knight online nın internette oynanmayan oyunu onda da aynı yaratık falan kesiyolar... diablo nun yenisi çıkıyo doğru diablo 3 fırtına gibi geliyo ama diablo 2 den iyi olcanı sanmıyorum
Diablo 3'ün fırtına gibi geldiğini de nerden çıkarıyorsunuz? Oyun hakkında en ufak bir açıklama bile yapılmadı henüz. Önceki oyunlara bakarsak, serinin üçüncüsünün fırtına gibi eseceği kesin; ama yapılırsa :)
ayrıca 3.nün neden 2.den kötü olacağı duygusuna kapıldın alis ona bi anlam veremedim.oyunu oynadınmıda bi yorum yapıyorsun.yada bi yazı okuduysan bizimle paylaş.
DiabLo Ne..??!!?? GüzeL Bir Soru. Bunun cevabını Ancak Oynayarak aLırsın Dostum.. Bizi AnLatımLarımız Yetersiz KaLır. Ayrıca DiabLo III iLe ıLgiLi Herhangi Bir AçıkLama Yok |KRONDOR| Arkadaşımızın da dediği Gibi. Hem Oyunu bLizzard Yapıyor. Ve Bu Firmanın HeLe ki DiabLo Gibi Bir oyunun Dewamı oLacak bir oyunu Kötü Yapacaqını Hiç Sanmıyorum..
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
nihahaha ha ha blizzard'ın güzel yapmaya ve serisini yapmayı(yaptı ama) amaçladığı oyun bana göre asla ama asla kötü olamaz. Bu arada Diablo'nun yapımcısı Bill Roper'ın hellgate'i ne zaman çıkıyor? Diablo 3'ün yapılcağını nerden duydunuz? Tabi blizzard north ana binaya taşındı,grafiker ve tecrübeli yapımcı aranıyor daha büyük şüphe olamaz ama blizz bunu seviyor:)