AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 dıablo ne
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

serkanbektas61
Üye

Turkey
İleti 81

İletim - 13/10/2005 :  10:56:14  Bilgileri Göster  serkanbektas61'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
KARDEŞ DİABLO GELCEK DEMİŞİN DİABLO NE? BU ARDAQ KINGHTA GİRİLMİYO NEDEN TUM TURKIYE GİREMIYO

alis
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/10/2005 :  23:20:12  Bilgileri Göster  alis'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaş diablo knight online nın internette oynanmayan oyunu onda da aynı yaratık falan kesiyolar... diablo nun yenisi çıkıyo doğru diablo 3 fırtına gibi geliyo ama diablo 2 den iyi olcanı sanmıyorum

alis
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 14/10/2005 :  00:20:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Diablo 3'ün fırtına gibi geldiğini de nerden çıkarıyorsunuz? Oyun hakkında en ufak bir açıklama bile yapılmadı henüz. Önceki oyunlara bakarsak, serinin üçüncüsünün fırtına gibi eseceği kesin; ama yapılırsa :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

bahadirtrtr
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 14/10/2005 :  06:24:24  Bilgileri Göster  bahadirtrtr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ayrıca 3.nün neden 2.den kötü olacağı duygusuna kapıldın alis ona bi anlam veremedim.oyunu oynadınmıda bi yorum yapıyorsun.yada bi yazı okuduysan bizimle paylaş.
Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 14/10/2005 :  10:21:31  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
DiabLo Ne..??!!?? GüzeL Bir Soru. Bunun cevabını Ancak Oynayarak aLırsın Dostum.. Bizi AnLatımLarımız Yetersiz KaLır. Ayrıca DiabLo III iLe ıLgiLi Herhangi Bir AçıkLama Yok |KRONDOR| Arkadaşımızın da dediği Gibi. Hem Oyunu bLizzard Yapıyor. Ve Bu Firmanın HeLe ki DiabLo Gibi Bir oyunun Dewamı oLacak bir oyunu Kötü Yapacaqını Hiç Sanmıyorum..

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/10/2005 :  14:01:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nihahaha ha ha blizzard'ın güzel yapmaya ve serisini yapmayı(yaptı ama) amaçladığı oyun bana göre asla ama asla kötü olamaz. Bu arada Diablo'nun yapımcısı Bill Roper'ın hellgate'i ne zaman çıkıyor? Diablo 3'ün yapılcağını nerden duydunuz? Tabi blizzard north ana binaya taşındı,grafiker ve tecrübeli yapımcı aranıyor daha büyük şüphe olamaz ama blizz bunu seviyor:)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000