AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 MSN PARALI OLACAK (İNANMAYIN)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/10/2005 :  17:32:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son günlerde zibil gibi mesaj geliyor msn paralı olacak, bu mesajı şu kadar kişiye at paralı olmasın diye..

Yalan.

Aynısını Ağustosta paralı olacak diye yapmışlardı, şimdi de ekim diyorlar.

BANA BU TİP MAILLER ATMAYIN!

YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

Bundan sonra atana yapacağımı bilirim

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 08/10/2005 :  18:08:57  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ohhhh sonunda benim gibi düşünen biri çıktı.Sağ olasın HASSOOO hocam.Bi kere olayı mantıklı bir şekilde düşünürsek Microsoft Corparation için hiçbirimizin bir diğerinden farkı yok.Eğer böyle bir olay gerçekten olasaydı şu şekilde olurdu ve bu mesaj hepimize gelirdi:
"Sevgili msn kullanıcımız msn şu tarihten itibaren ücretli olacaktır eğer servisimizi hala ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız lütfen aşağıdan gerekli işlemleri yapın"
Bide o maillerin içindeki linkleri sakın açmayın mazallah içinden zararlı bir şey bulaşır falan.

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/10/2005 :  18:36:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bize de sürekli geliyor. Birkaç kişiyi uyardık. Buradan da genel uyarı yapayım: Yolladığınız maillar spamcılar tarafından ortaya atılmış, hiçbir dayanağı olmayan şeylerdir. Bu şekilde davranarak mail adreslerimizin spamcıların eline geçmesine neden oluyorsunuz. 20 mail atmayla MSN'nin bedava olacağını nasıl düşünebilirsiniz ki...

Acil kan aranması, hastalara yardım mailları vs. de aynı şekilde, spamcıların eseridir. Yardım etmek düşüncesiyle boşuna spamcıların yararına iş yapıyorsunuz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/10/2005 :  19:14:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şu sıralar ruslardan toplu saldırı bekleniyormuş o yüzden bu tarz mesajlara veya herangi bir kuruluştan gelen ve şifre bilginizi filan isteyen maillere inanmayın çünkü fake mail olabilir (başka bir sitede okumuştum)
Sayfanın En Üstüne Git

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 08/10/2005 :  20:07:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rus saldırısı olayı da aynen öyle. Yalan bunlar. 2 yıldır var o söylenti.

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 08/10/2005 :  20:39:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o damı fake işi neyse ben nolur nolmaz diye tıklamadım bana arkadaşlar gönderiyo böle şeyler

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000