Ohhhh sonunda benim gibi düşünen biri çıktı.Sağ olasın HASSOOO hocam.Bi kere olayı mantıklı bir şekilde düşünürsek Microsoft Corparation için hiçbirimizin bir diğerinden farkı yok.Eğer böyle bir olay gerçekten olasaydı şu şekilde olurdu ve bu mesaj hepimize gelirdi: "Sevgili msn kullanıcımız msn şu tarihten itibaren ücretli olacaktır eğer servisimizi hala ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız lütfen aşağıdan gerekli işlemleri yapın" Bide o maillerin içindeki linkleri sakın açmayın mazallah içinden zararlı bir şey bulaşır falan.
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Bize de sürekli geliyor. Birkaç kişiyi uyardık. Buradan da genel uyarı yapayım: Yolladığınız maillar spamcılar tarafından ortaya atılmış, hiçbir dayanağı olmayan şeylerdir. Bu şekilde davranarak mail adreslerimizin spamcıların eline geçmesine neden oluyorsunuz. 20 mail atmayla MSN'nin bedava olacağını nasıl düşünebilirsiniz ki...
Acil kan aranması, hastalara yardım mailları vs. de aynı şekilde, spamcıların eseridir. Yardım etmek düşüncesiyle boşuna spamcıların yararına iş yapıyorsunuz.
şu sıralar ruslardan toplu saldırı bekleniyormuş o yüzden bu tarz mesajlara veya herangi bir kuruluştan gelen ve şifre bilginizi filan isteyen maillere inanmayın çünkü fake mail olabilir (başka bir sitede okumuştum)