Arkadaşlar ben adsl aldım ama 3 gb download ile sınırlı. Online oyunlarda oynarken download yapılıyor mu merak ediyorum ve emin olmadığımdan online olarak oyun oynamıyorum. Online oyunlarda d-load mı upload mı yapılıyor
Evet,download yapılıyor.Sonuçta sen oyun oynarken bilgisayarına sürekli veri giriş-çıkışı oluyor.3GB kotalı diye kafaya takma limiti geçtiğin zaman bağlantın kapanmıyor ekstradan kullandığın her 1GB için ücret ödüyorsun.
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Kotayı aşan her 1MB için 10.000 TL alınıyor. Yani 1GB aşarsanız, 10.000.000 TL daha ödersiniz.
Ama sadece "online" oyun oynarak kotayı aşman zor. http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp adresinden kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek ay boyunca ne kadar DL/UL yaptığınızı öğrenebilirsiniz.
Bir de önemli dipnot: Konuları açarken, alakalı başlıklar yazmaya özen gösterin lütfen. Görünüm açısından da, sizin yardım almanız açısından da, başka arkadaşların yararlanması açısından da mühim bir durum.
evet ama her 1mb için 1 ykr ödüyon 1gb için diil. neyse ay sonunda gelecek aya geçmeden hemen önce bikaç gün oynarım. d2 de kulak toplarım nasılsa normal kullanırken 550 mb falan d-load yapıyorum. 2.5 gb var