AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 adsl aldım ama 3 gb download
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/09/2005 :  22:51:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben adsl aldım ama 3 gb download ile sınırlı. Online oyunlarda oynarken download yapılıyor mu merak ediyorum ve emin olmadığımdan online olarak oyun oynamıyorum. Online oyunlarda d-load mı upload mı yapılıyor

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 30/09/2005 :  23:45:02  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet,download yapılıyor.Sonuçta sen oyun oynarken bilgisayarına sürekli veri giriş-çıkışı oluyor.3GB kotalı diye kafaya takma limiti geçtiğin zaman bağlantın kapanmıyor ekstradan kullandığın her 1GB için ücret ödüyorsun.

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 01/10/2005 :  12:15:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kotayı aşan her 1MB için 10.000 TL alınıyor. Yani 1GB aşarsanız, 10.000.000 TL daha ödersiniz.

Ama sadece "online" oyun oynarak kotayı aşman zor.
http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp adresinden kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek ay boyunca ne kadar DL/UL yaptığınızı öğrenebilirsiniz.

Bir de önemli dipnot: Konuları açarken, alakalı başlıklar yazmaya özen gösterin lütfen. Görünüm açısından da, sizin yardım almanız açısından da, başka arkadaşların yararlanması açısından da mühim bir durum.
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/10/2005 :  12:18:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet ama her 1mb için 1 ykr ödüyon 1gb için diil. neyse ay sonunda gelecek aya geçmeden hemen önce bikaç gün oynarım. d2 de kulak toplarım nasılsa normal kullanırken 550 mb falan d-load yapıyorum. 2.5 gb var
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 01/10/2005 :  17:39:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1MB için dedim ben de 1 YKR, 1 GB için 10 YTL oluyor.
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/10/2005 :  17:49:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o siteyi biliorum. dedim ya 550 mb kullandım bunu ordan öğrendim ve özür dilerim düşünmeden yazdım başlığı değiştirebiliyorsanız değiştirin pls
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000