AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 ARKADASLAR BANA SOYLE GUZEL BIR OYUN SOYLEYIN YAAA
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 23/10/2005 :  00:20:47  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet bakıyorum kılıcını çekip sallamaya başlamışsın Conan742... ne diyeyim kolay gelsin sana. Ne canımı yaktın yazdıklarınla nede sinirlerimi bozdun bu arada. Genel bir hata gördüm konunun gidişinde (ki durup biraz düşün istesen Conan742 eğer spor oyunları kısmına birisi oyun tavsiyesi isterse ona fps tavsiyesi yapmak ne kadar mantıklıdır?)bende ona işaret ettim sana ne hakaret ettim nede kafana tokmakla filan vurdum sadece konuyu olması gereken yere döndürmek için bir mesaj attım.
Bu arada P@L@D1N ne dediğini tam anlamadım? SW oynayan için rpg olabilir gibi bir anlam çıkardım yazdığından -ki gerçekten SW:jedi academy oynarken bende aynı hisse kapıldım, oyun aksiyon oyunudur. Rpg oyunlarında şeçenekler vardır önünde ve birden fazla oyun sonu olması muhtemeldir. yabancı sitelerde bu tip özellikleri taşımayan oyunlar aksiyon-rpg türüne hiç düşünülmeden konur, ancak bir oyun karakterine konuşma şansı tanımıyor seni sadece tek bir yola itiyorsa oyun aksiyon kısmına konur. günümüzde türlerin gittikçe iç içe girdiği bir durumda ayrım yapmak biraz zorlaşmış olabilir ancak yinede ince ayrıntılara dikkat ederek sınıflandırmaya tabi tutmak halen imkansız değil. sonuçta SW:KotORda bir aracı yarıştırıyoruz diye oyun spor oyunları kategorisine hiç bir yerde girmemiştir değil mi? :)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 24/10/2005 :  21:51:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasıl karakterler katılmış ortama biz yokken.... Adam hem saçma sapan konuşuyor hemde pişkince cevap verebiliyor. Oldum olası bu tip saygısız kendini bilmezleri sevemedim. Adam frp sormuş karşılığında yarış oyunu tavsiye et sonrasındada pişkince cevap ver. Anlam vermek mümkün değil.
Şimdi birileri yine çocuk bunlar falan diyecek ama ben şimdiden söyleyeyim. Çocukların eline bilgisayar veren zihniyet hakkında hiç iyi düşünmemeye başladım.
Bu arada konuya gelince... yeni frp'leri fazlaca oynayamadım (malum sebep). Eskilerden tavsiyem kesinlikle NWN yada Baldurs Gate.... Alternatif morrowind olabilir. Kotor ise alternatif dünyada geçen çok kaliteli bir oyun.
Bunlara ilave olarak online oyunlardan Knight online yada Mu online'ı tavsiye edebilirim... Ha birde unutmadan Wow var. Ama o üyelik istiyor....

Sayfanın En Üstüne Git

mert90
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 01/11/2005 :  11:11:37  Bilgileri Göster  mert90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
P@L@D1N tarafından yazılan:

Yani ne alaka lightsaber'ın burdaki yazısı. ama o oyun da oynayana göre rpg

Sen hiç Star Wars Knights of the Old Republic(I) yada Star Wars Knights of the Old Republic:The Sith Lords(II) oynamadın galiba.Oyunda hem lightsaber içeriyo hem de bu konuyla alakalı.Ayrıca bence soruyu soran genel oyunlar için tavsiye istemiş eğer değilse bile bırakın o akadaş kendi desin ''ben soruyu RPG için sordum sense araba yarışı diyorsun diye.''Sonuçta burada soruyu soran arkadaş konuşmasını biliyor ve karşı çıkacaksa da çıkar; o arkadaşın savunulmaya ihtiyacı yok bence.Ne olurdu yani bir kez karşı çıkmayıp olayı seyrine bıraksaydınız?Üyeliği kilitli arkadaş ta zıvanadan çıkmaz ve kötü şeyler söylemezdi.Olay da unutulup giderdi.

Sith Sidious:Lord Vader can you hear me?
Darth Vader:Yes, Master?Where is Padme?Is she allright?Is she safe?
Sith Sidious:It seems in your anger you've killed her!
Darth Vader:What!?...I shouldn't have!...
...NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 01/11/2005 :  13:30:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burası FRP & RPG bölümü. Burada tavsiye isteyen, bu türler arasında ister, istemek zorundadır. Yoksa yanlış yere konu açmasından dolayı konu kilitlenir. Doğal olarak verilen cevaplarda da bu türden oyunlar yazılmak zorundadır.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 03/01/2006 :  17:20:01  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten sitenizin forumunu takip eden sayılı insanlar var onları da biran önce imha etmek istercesine milletin üyeliğini kitliyorsunuz..Madem adam yanlış yere konu açmış gelip zamanında taşırdınız ve böyle problemler çıkmazdı..Sitenizde nerdeyse 1 senedir hiçbir değişiklik yok eskiden burayı çok takip ederdim fakat artık çok nadiren geliyorum hem azcık insan kaldı (sayenizde) bi konu açıyorum aylar sonra cevap veren oluyor. Şimdi beni forumdan atabilirsiniz zaten bu son mesajım ama şunu sizlere belirteyim sitenizde yenilik yapmazsanız ve böyle en ufak şeylerle milletin üyeliğini kitlerseniz yakında oyunsitesi forumlarını takip eden kalmaz..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000