Hmm, ayni oyunda 2 yada 3-4 lagomancer (iskelet hortlaklayan necromancerlar... ) ve ... karsilikli savasirken yenilince on tane manzaret bulanlar sevmedigim kisimlar arasinda.
En sevdiklerim arasinda ise 3-5 tanidik arkadas toplanip duello (herkes tek) yapmak. Sonrasinda ise uber tristram...
Battle.net te 8 Türk cow da salak salak espriler yapmaya başlamıştım hepsi aptalcaydı ama niyeyse hepimiz çok gülmüştük ( yani ben çok güldüm onlarda gülermiş gibi yaptılar gerçekten güldülermi bilmiyorum ). İçindeki möyü serbest bırak, ineklere giderken Allah Allah Allah... filan ..
Daha sonra her cowda aynı espri adet yerini bulsun diye..
Bide bana artislik yapan bi sorcu lighting trapsin ile 2 trapda yığmıştım. Normalde olmaz değil ama olması çok düşük bi ihtimal 2 trap da max vurdu sanırım. Öle bişi varmı bilmiyorum ama..
Bide arkadaşlarla hireleri deathmatch yaptırıyoduk baktım benim hire yatmak üzere ortaya 5 trap dikmiştim yer hire kaynıyodu :))
ben bütün yaratıkları öldürmeyi seviyorum yani oyunun hepsini seviyorum
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.