AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 PC sorun!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 23/09/2005 :  18:54:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bilgisayara format attım fakat hoparlor ekleyemedim nası ekliceiimi solerseniz sewinirim..

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 23/09/2005 :  20:25:45  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Keşke sistemini yazsaydın daha rahat bir şeyler yazabilirdik.Ama format attığına göre büyük ihtimal ses kartının sürücülerini yüklememişsin.Önce bi sürücüleri yükle eğer çalışmassa yazarsın.(Ses kartının modelini bilmiyorsan kasanın yan kapağını aç ve yüzü yukarıya doğru bakan kartın üzerini oku-Ses kartı hariç ankartına takılı bütün kartlar aşağıya bakar)

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 23/09/2005 :  21:43:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ses kartı sürücülerini nası yüklüceiimi solermsn ben nası yapıldıını bilmiorm da...
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 23/09/2005 :  23:42:23  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer ses kartının yanında cd falan gelmediyse internetten markasına göre en güncel driveri indirmeni tavsiye ederim.Şimdi bilgisayarım>c>windows>system32 içinde dxdiag diye bir araç var onu çalıştır "1 Sesi" bölümüne bak ve ses kartının modelini söyle bende sana ona göre driveri indirebileceğim bi site söyliyim.

Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 24/09/2005 :  18:47:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oncelikle teşekkürler evi karıştırdım biraz cd sini buldum yukledim ses kartını yalnız format atarken D driver ını yuklememişim nası yukleyebilirim???
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 24/09/2005 :  18:54:14  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bişi diil her zamanda D Driver ile ne kastettiğini anlayamadım.Biraz daha açabilir misin

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000