niyeki? zaten ekran kartı sürücüsüne entegre olarak geliyor open gl. ekran kartı sürücünü güncelledin miydi olay hallolmuş demektir. yok tatmin olmadım ben diyorsan http://www.opengl.org adresini biraz karıştır. ama oradada benim dediklerimi okuyacaksın :)
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
o konuda yapabileceğin çok fazla birşey yok. ekran kartı sürücüsünü yenileceksin çalışırsa oyun ne ala çalışmassa diğer ekran kartı sürücüsünü bekleyeceksin. bazı oyunlar yeni sürücülerde değilde eski sürücülerde çalışıyor yani bazen bir iki sürücü geri gitmek gerekebiliyor. mesela benim redeon kartın yeni sürücülerinde şu anda oynadığım oyunların üç beş tanesi çalışmıyor (veya çalışırken hata veriyor) ancak beş ay önceki sürücü bütün oyunları sorunsuz çalıştırıyor (oynadığım oyunları tabi onunda çalıştıramadığı oyunlar var). ekran kartının markasını modelini ve çalıştıramadığın oyunu söylersen belki çözüm yolunu bulabiliriz. sorun sadece openglden sebep olmayabilir.
Shadowwalker arkadaşım Star Wars:Jedi Knight:Jedi Academy'de sorun var ve opengl sürücüsünün demo sürümünü yükledim oyun oynarken kocaman yazı çıkıyo:"Demo Open GL Service" diye lütfen yardım....
errr.. ekran kartı modeli ve markası alayım lütfen... birde biraz sorun olabilir ancak hatanın tam yazmacını rica edeyim. umarım bunları ekran kartının son sürücüsünü yükledikten sonra soruyorsun bu arada Conan742?