Üç üyeliğinde de aynı IP olduğuna göre sabit IP kullanıyor. Ayrıca değişken olması önemli değil. IP'nin kim tarafından kullanıldığını öğrenmek mümkün. Tabii uğraştıran bir yolu var ama imkansız değil.
Kişinin Ip sini öğrenmekle hiç birşey yapamazsın malesef.. Ev adresini öğrenebilmen için savcılığa vermen gerekir. Ip adresinden sadece bağlandığı şehri, belki semti öğrenebilirsin.
Her şey öğrenilir. Bağlı bulunduğu ISS'den her bilgiyi alabilirsin. Tabii gerekli belgelerle. Ki mesajımda da uğraştıran bir yol olduğunu; ancak imkansız olmadığını belirtmiştim.
İstanbul Anadolu yakası bende Katsa ya da Avrupayı veririz olur biter:D. OSKEDD (OyunSitesiKüfürEdenleriDövelimDerneği) hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.
Hocam anadolu yakasında bende talibim alırız oklavayı anıllarının çatına yerleştiririz
Oklava mı?:)Biraz hafif kaçmaz mı?Merdaneye nedersin, daha sağlamdır Yalnız nereye vuracağını bilmek lazım.Dediğin gibi alnının çatına yerleştirirsen adam morga sen de hapise doğru ufaktan yol alırsın!
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."