AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 küfürler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 21/09/2005 :  15:57:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya yönetici arkadaşlar şimdi siteye girdim etkin konulara girdiğimde o da neee üyeliği silinmiş biri yeni üyelikle bir yönetici arkadaşa çok pis küfürlerde bulunuyordu en az 15 konu küfürlü konu açmış bunu engellemenin yolu yok mu ve birde bu siteyi bir hafta içinde hackliyecem diyodu bunu yapabilir mi acaba

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/09/2005 :  16:16:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
13 yaşında çocuk bu. Nasıl hacklesin ki? Bunların yapabileceği tek şey, üye olup küfür etmek. Ama adamlar bilmiyor ki bizim onların IP'lerini görebildiğimizi. Bu şekilde istediğimiz an adreslerini öğrenir, evlerine ziyarette bulunabiliriz. Ondan sonra annelerine açıklarlar durumu. Tabii annelerinden yiyecekleri dayağı saymıyorum bile :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/09/2005 :  18:54:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier hocam yapmış bunu. Biz de yapalım Krondor hocam, şahsen yanıma gelirse Lazadam'ı da alıp Ankara ziyaretleri yapabilirim OS adına zuahahah
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 21/09/2005 :  19:28:35  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaşının doğru olduğundan eminmisiniz yaşını belirtmemiş olabilir.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/09/2005 :  19:34:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaşına bakmadım zaten, tahmini bir değer verdim sadece 13 olmasın, 14 olsun o zaman

Organize bir örgüt kuralım en güzeli. Başımıza Rappier ve Hakkı hocamız geçsin. Rappier askerliği sayesinde, Hakkı hocam çevresi sayesinde (kendisi bile yeter zaten ) bayağı bir katkı sağlar. Hatta işi büyütüp stadlara baskına bile gidebiliriz

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 21/09/2005 :  20:06:32  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İstanbul Anadolu yakası bende Katsa ya da Avrupayı veririz olur biter:D. OSKEDD (OyunSitesiKüfürEdenleriDövelimDerneği) hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000