ya yönetici arkadaşlar şimdi siteye girdim etkin konulara girdiğimde o da neee üyeliği silinmiş biri yeni üyelikle bir yönetici arkadaşa çok pis küfürlerde bulunuyordu en az 15 konu küfürlü konu açmış bunu engellemenin yolu yok mu ve birde bu siteyi bir hafta içinde hackliyecem diyodu bunu yapabilir mi acaba
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
13 yaşında çocuk bu. Nasıl hacklesin ki? Bunların yapabileceği tek şey, üye olup küfür etmek. Ama adamlar bilmiyor ki bizim onların IP'lerini görebildiğimizi. Bu şekilde istediğimiz an adreslerini öğrenir, evlerine ziyarette bulunabiliriz. Ondan sonra annelerine açıklarlar durumu. Tabii annelerinden yiyecekleri dayağı saymıyorum bile :)
Yaşına bakmadım zaten, tahmini bir değer verdim sadece 13 olmasın, 14 olsun o zaman
Organize bir örgüt kuralım en güzeli. Başımıza Rappier ve Hakkı hocamız geçsin. Rappier askerliği sayesinde, Hakkı hocam çevresi sayesinde (kendisi bile yeter zaten ) bayağı bir katkı sağlar. Hatta işi büyütüp stadlara baskına bile gidebiliriz
İstanbul Anadolu yakası bende Katsa ya da Avrupayı veririz olur biter:D. OSKEDD (OyunSitesiKüfürEdenleriDövelimDerneği) hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.