AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Net Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

madfight
Üye

Turkey
İleti 41

İletim - 17/09/2005 :  18:38:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben adsl kullanıyorum ama 3 gigabyte sınırlı 256k ve sınırlı internet olması problem yaratır mı serverlara bağlanıp oyun oynamam

Win or Lose

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 18/09/2005 :  14:53:11  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunlar nerdeyse etkilemez bile denilebilir. Zaten 3GB sınırı aşınca internet kendiliğinden kesilmiyor, bunun üzerinde kullandığın her gb başına fazladan para veriyorsun.

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 18/09/2005 :  17:27:02  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten meak etme pek etkilemez yani günde 5 saat da oynasan pek birşey değişmez.
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 18/09/2005 :  20:58:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
3 gb'la bişey indermden günde 8 saat bağlı kalabilirsin bir ay boyunca 3 gb'yi aşarsan megabyte başına para geliyor ama asla 49 ytl'yi aşmıyor

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 19/09/2005 :  19:46:17  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
49 ytl'yi değil, 62.5 ytl'yi aşmıyor(yani %125'i). Çünkü başka türlü sınırlı - sınırsız ayrımı kalmaz. Düşünsenize sınırsız alanlar kafadan 49 lira veriyor, sınırlı alanlar sınırı ne kadar aşsalar da en fazla sınırsız kullanmış gibi oluyorlar. Sınırsızlara haksızlık olurdu (Sınırsız kullanıyorum illa savunacam :D).
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/10/2005 :  13:43:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Savun savun nereye kadar zeggy:) emin misiniz? ben de aynı durumdayım oyunların saatte ne kadar veri çektiğini ölçen bi program var mı?
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000