AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 birkaç sorum var
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

erkan7
Üye

İleti 10

İletim - 14/09/2005 :  13:44:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
san andresada silah satan bi dükkan yok mu bana biyer göstersdiler sadece bi tane tabanca var adam gibi silah satan yer yok mu??
bide görevler dışında nası para kazanabiliriz??
dükkan soyma var diolar nası??
ev soymak için bi araba lazımmış nereden bulabilirim ???
istiridye ler ne işe yarıyo?
yer işaretleme ne işe yarıyo ?
çetemi nası büyüte bilirim 3. sıra 11 diyo ?
yani o 11 nası artar ??
bide işaretlenecek (boyanacak) yerlerin bi haritası varmı yollayabilirmisiniz??
çok soru oldu ama bi yardım ederseniz sevinirim
erkan_oguz9@hotmail.com

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/09/2005 :  14:51:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bak erkancım anladığım kadarıyla sen daha oyunun başındasın
1)Var ama sen dah ilk bölümlerde olduğun için sana keleş,desert eagle falan satmaz oyunun yanlış hatırlamıyosam %40 ını bitirdiğimde tüm silahlar açılmıştı
2)Taksicilik yapabilrsin bisiklet motosikletle ön kaldırırsan arka kaldırırsan para kazanırsın en basiti sokakta elini karnının üstünde tutan uyuşturucu satıcıları var yanına varınca are you some stuff mu ne diyo onu öldür onlarda epey para var
3)ben hiç denemedim
4)Zaten sana ev soyma hakkında bilgiyi Ryder ın verdiğ bir sonrasında veriyo o kamyonet gibi bişiy bildiğim biri iki yer var ama tam tarif edemeyebilirim.ilk evimizin oralarda bi yerde biliyorum
5)her birini alınca 100 dolar mı ne para veriyo ama sanırım başka faydaları da var
6)Mesela haritada gözükmeyen bir yer buldun mesela strip clübü işaretliyosun bi dahaki sefere kolay buluyosun
7)Onları bir görevden sonra arttırabiliyosun Sweet senden Glen Park ı ele geçirmeni istiyo O görevi geçince haritada bazı yerler mor sarı yeşil oluyo yeşiller senin çetenin bölgeleri düşman bölgeyi ele geçirmek için ele geçireceğin bölgeye gidip o bölgedeki düşman çetenin üç elemanını öldürüyorsun.İşte o zaman savaş başlıyo onlar sana üç kez atak yapıyo sağ salim çıkabilrsen o bölge senin oluyo.
11 de senin çetenin sahip olduğu bölge sayısı
Sayfanın En Üstüne Git

erkan7
Üye

İleti 10

İletim - 15/09/2005 :  10:47:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saol yardımcı olduğun için
yanlız birtek yeri şaretlerme deediğim şey spreyle bazı yerrleri boyuyruz(başkalarının işaretleri var duvarlarda) onu sormuştum ne işe yarıyo harita varmı die
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/09/2005 :  14:09:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ha sen grfityleri diyon onları boyadıkça galiba sana duyulan saygı da artıyo.Yani oyunun yan görevlerinden biri istiridyeleri toplamak gibi
Sayfanın En Üstüne Git

erkan7
Üye

İleti 10

İletim - 15/09/2005 :  16:53:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Saol yardımın için
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/04/2006 :  20:11:21  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben dendedim 100 kere boyayınca çetene harika silahlar geliyo.isabet oranları artıyo.evinin içinde pompalı silah filan çıkıyo.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000