AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 İlginç ölümler......................
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 09/09/2005 :  21:37:02  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Öyle ilginç ölümler var ki, insanin inanasi gelmiyor. Ancak hepsi gerçek ve resmi kayitlara geçmis. Dügme dikerken veya boya yaparken birçok kisinin can verdigini biliyor muydunuz? Iste ilginç ölümler:

DÜGME DIKERKEN: Ev hanimlari dikkat... Her yil, gömlek veya pantolon dügmesi dikerken 299 kisi ölüyor. Dikis sirasinda igneyi vücuduna batiranlardan bazilarinin ölüm nedeni, bulasici hastalik.

AMPUL TAKARKEN: Herkes mutlaka patlak ampulün yerine yenisini takmisizdir. Ancak her yil, 2 bin 480 kisi, ampul degistirirken elektirik çarpmasi nedeniyle ölüyor.

KASA GÖREVLISI ISENIZ: Ilginç ölümlere maruz kalanlardan bazilari da kasa görevlileri. Her yil ya soyguncularin kursunu ya da müsterilerle tartistiklari için 6 bin 500 görevli ölüyor.

TV ANTENI DEGISTIRIRKEN: Her yil, çatiya çikip anteni degistirenlerden bin 800 kisi, can veriyor. Çatidan düsen ama ölmeyenlerin sayisi da 2 bin civarinda.

SEKS YAPARKEN: Özellikle son yillarda, cinsel iliski sirasinda ölenlerin sayisinda oldukça büyük bir artis var. 1 yilda bin 500 kisi seks yaparken can veriyor.

OTO TAMIRCISI ISENIZ: Dünyanin en zor mesleklerinden biri de, kuskusuz otomobil tamirciligidir. Her yil bu is sektöründe, 900 kisi hayatini kaybediyor.

BOYA YAPARKEN: En fazla ölümlerin yasandigi is kollarindan biri de boyacilik sektörü. Dünya üzerinde her yil bin 100 kisi, boya merdiveninden düserek ölüyor.

YANLIS IGNE: Her yil 33 bin kisi, yanlis igne nedeniyle ölüyor. Özellikle Afrika'da bu tarz ölümler, artik normal sayiliyor.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 09/09/2005 :  21:53:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vayy be çok ilginç bir de tam her yıl yaklaşık 10 bin solak sağlaklar için üretilen eşyalar yüzünden ölüyormuş

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/09/2005 :  22:18:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bana hiç ilginç gelmedi
Sayfanın En Üstüne Git

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 10/09/2005 :  15:13:41  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten "trajikomik" bir durum.

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

ayberksen
Üye

Turkey
İleti 74

İletim - 10/09/2005 :  22:20:59  Bilgileri Göster  ayberksen'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben önce arkadaşıma teşekkür ediyorum bunları bizlerle paylaştığı için sorada cevabımı yazıyorum dünya çoooook ilginç ya hayatta kalmak için yapıla bilecek hiç bişey yok herşey olucana bakıyo

sH@dOw___HuNtEr
Sayfanın En Üstüne Git

DJThunderDevil
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 11/09/2005 :  04:53:41  Bilgileri Göster  DJThunderDevil için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sevgili erci bende bi örnek vermek isterim 'Bir işçi 600 tonluk pres makinasının arasına girip 2450 santigratlık fırında sigarasını yakmaya calışmış' Allah geride kalanlara akıl fikir versin....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000