|
| Yazar |
Konu  |
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 09/09/2005 : 21:37:02
|
Öyle ilginç ölümler var ki, insanin inanasi gelmiyor. Ancak hepsi gerçek ve resmi kayitlara geçmis. Dügme dikerken veya boya yaparken birçok kisinin can verdigini biliyor muydunuz? Iste ilginç ölümler:
DÜGME DIKERKEN: Ev hanimlari dikkat... Her yil, gömlek veya pantolon dügmesi dikerken 299 kisi ölüyor. Dikis sirasinda igneyi vücuduna batiranlardan bazilarinin ölüm nedeni, bulasici hastalik.
AMPUL TAKARKEN: Herkes mutlaka patlak ampulün yerine yenisini takmisizdir. Ancak her yil, 2 bin 480 kisi, ampul degistirirken elektirik çarpmasi nedeniyle ölüyor.
KASA GÖREVLISI ISENIZ: Ilginç ölümlere maruz kalanlardan bazilari da kasa görevlileri. Her yil ya soyguncularin kursunu ya da müsterilerle tartistiklari için 6 bin 500 görevli ölüyor.
TV ANTENI DEGISTIRIRKEN: Her yil, çatiya çikip anteni degistirenlerden bin 800 kisi, can veriyor. Çatidan düsen ama ölmeyenlerin sayisi da 2 bin civarinda.
SEKS YAPARKEN: Özellikle son yillarda, cinsel iliski sirasinda ölenlerin sayisinda oldukça büyük bir artis var. 1 yilda bin 500 kisi seks yaparken can veriyor.
OTO TAMIRCISI ISENIZ: Dünyanin en zor mesleklerinden biri de, kuskusuz otomobil tamirciligidir. Her yil bu is sektöründe, 900 kisi hayatini kaybediyor.
BOYA YAPARKEN: En fazla ölümlerin yasandigi is kollarindan biri de boyacilik sektörü. Dünya üzerinde her yil bin 100 kisi, boya merdiveninden düserek ölüyor.
YANLIS IGNE: Her yil 33 bin kisi, yanlis igne nedeniyle ölüyor. Özellikle Afrika'da bu tarz ölümler, artik normal sayiliyor.
|
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 09/09/2005 : 21:53:09
|
| vayy be çok ilginç bir de tam her yıl yaklaşık 10 bin solak sağlaklar için üretilen eşyalar yüzünden ölüyormuş |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
Falanca
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 09/09/2005 : 22:18:00
|
| bana hiç ilginç gelmedi |
 |
|
|
Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146 |
İletim - 10/09/2005 : 15:13:41
|
| Gerçekten "trajikomik" bir durum. |
En sonunda AŞK... |
 |
|
|
ayberksen
Üye

Turkey
İleti 74 |
İletim - 10/09/2005 : 22:20:59
|
ben önce arkadaşıma teşekkür ediyorum bunları bizlerle paylaştığı için sorada cevabımı yazıyorum dünya çoooook ilginç ya hayatta kalmak için yapıla bilecek hiç bişey yok herşey olucana bakıyo
|
sH@dOw___HuNtEr |
 |
|
|
DJThunderDevil
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 11/09/2005 : 04:53:41
|
| Sevgili erci bende bi örnek vermek isterim 'Bir işçi 600 tonluk pres makinasının arasına girip 2450 santigratlık fırında sigarasını yakmaya calışmış' Allah geride kalanlara akıl fikir versin.... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|