AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Kız Arkadaş Ayrıntılı Bilgi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 27/12/2005 :  16:08:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ozzzy sanandreas ta jizzy nin görevlerini geçmek zorunlu mu?
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 28/12/2005 :  08:28:00  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
t.j. tarafından yazılan:

ozzzy sanandreas ta jizzy nin görevlerini geçmek zorunlu mu?

Oyunu bitirmek için şart değil. Fakat oyunu bitirdikten sonra da bu görevleri tamamlayabilirsin. O görevlerin hepsini bitirirsen Jizzy' nin dükkanından para kazanmaya başlıyorsun hepsi o kadar.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 28/12/2005 :  20:39:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ozzzy bir görev var bi türlü geçemedim sniper alıyosun bi adamı takip ediyosun sonra adam taksiye biniyo gene takip ediyosun sonrasına geçemedim bir yardım eder misin ozzzy?
Sayfanın En Üstüne Git

Whirlwhind
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 28/12/2005 :  22:05:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bnce kral kıs helena
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 29/12/2005 :  08:27:56  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
t.j. tarafından yazılan:

ozzzy bir görev var bi türlü geçemedim sniper alıyosun bi adamı takip ediyosun sonra adam taksiye biniyo gene takip ediyosun sonrasına geçemedim bir yardım eder misin ozzzy?

O bölümde adamın bindiği treni takip ediyorsun. Trenin ilk durduğu istasyonda adam trenden iniyor. Adama fazla yaklaşmadan takip ediyorsun. Daha sonra adam taksiye biniyor. Sen de kendine bir araç bulup yine ayı şekilde adamın bindiğe taksiye fazla yaklaşmadan takip ediyorsun. (Ekranda bir bar çıkıyor zaten fazla yaklaşırsan bu bar dolmaya başlıyor)
Biraz takip ettikten sonra taksi bir iskeleye giriyor ve adam iskelenin sonunda bir adamla konuşmaya başlıyor. Senin yapman gereken aracını fazla yaklaşmadan park etmek ve araçtan inip sniper ile adamı ve yanındakini öldürmek. Görev tamamlanıyor.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000