AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas daki tüm görevler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

ozan2
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 06/09/2005 :  18:08:08  Bilgileri Göster  ozan2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
los santosda sahil varya o sahilin sonuna kadar git deniz feneri goreceksin o deniz fenerinin yaninda o yaris ama cok zor ben hic yapamiyorum adamlar cok iyi yuzuyo bisiklettede kosudada cok iyiler bende stamina tam dolu olmasina ragmen hic yapamiyorum

ozan
Sayfanın En Üstüne Git

gta_mania
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 06/09/2005 :  19:05:49  Bilgileri Göster  gta_mania'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
size bi öneri, oraya gitmeden önce kondisyonunuzu,kaslarınızı geliştirin ve sonra da koşma tuşuna ard arda basın. öle çok daha hızlı yüzersiniz.

ayrıca ordaki yarış sadece yüzmeden ibaret diil.yüzme bittikten sonra bisiklet yarışı yapıosunuz sonra bisikletten inip koşuyorsunuz...

Sadece resmi değişti...
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 07/09/2005 :  16:54:50  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gta mania çok teşekkür ederiz geçemediğiniz konular bölümüne falan gerek kalmamış.
Sayfanın En Üstüne Git

gta_mania
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 07/09/2005 :  16:57:15  Bilgileri Göster  gta_mania'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bişi diil.

Sadece resmi değişti...
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/09/2005 :  17:25:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi ben bir görevi soracam bir türlü yazdıklarında bulamadım cj in görevimadd dogg ile beraber OG loc u kovalıyoz hani hem denizde hem karada giden deniz motoruyla bi türlü yakalayamıyom çok çabuk uzaklaşıyo
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000