|
| Yazar |
Konu  |
|
M.Ballack
Üye

Turkey
İleti 48 |
İletim - 29/12/2006 : 16:06:33
|
| eSKİDEN Hagi şİMDİ Juninho Süperrr çekiyo ya mükemmel |
Elimden geldiğince |
 |
|
|
badboy83
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 15/03/2007 : 11:14:41
|
| Tartışmasız Beckham. Sağ ayağını raket gibi kullanıyor. |
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
 |
|
|
hasantahsinq
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/03/2007 : 01:16:29
|
| Beeen |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 17/03/2007 : 01:22:56
|
alıntı: hasantahsinq tarafından yazılan:
Beeen
Espiri yeteneğine hayranım. |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 26/03/2007 : 20:04:15
|
izlediklerimden örnekler vereyim, fenerbahçede oynamış pierre van hooijdong, şenol ustaömer, jay jay okocha ve halen oynayan alex, galatasaraydan prekazi ve hagi, dünyadan roberto carlos, juninho, türk asıllı hollandalı uğur yıldırım, ama ben hooijdong!a verirdim oyumu, nedeni kritik frikikler'i gole çevirmesi, fenerbahçeye kazandırdıkları malum, trabzon ve ankaragücü maçları gibi, hatta antep antrenörünurullah sağlam bize atarsa şapka çıkartırım demişti de iki tane atıp duble yapmıştı, birde feyenord'a uefa'yı getiren frikiğini hatırlıyorum... yoksa 3 4 gol attığın maçta gider zayıf rakibe atarsın frikikten gölü..., hatırlayanlar hatırlar pierre frikik atarken baraj kurulsunmu kurulmasınmı tartışması bile çıkmıştı bir ara, o kurulsada kurulmasada atıyordu gölü :) |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|