|
| Yazar |
Konu  |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 05/09/2006 : 10:33:26
|
Müslümanları Hrıstiyanlaştırmaya çalışanlara misyoner denilerek kızılıyorsa;sen de kendi görüşünü bana empoze etmeye çalışıyorsun Şurayı resmen yarılarak okudum:). Burası forum, forum kurallar çerçevesinde tartışma yeridir, Rvdvtt senin iletine masum bir yorum da bulunmuş empoze etmeyle ne alakası var Allah aşkına, nasıl bir bağ kuruyorsun anlamış değilim tebrik etmek isterim seni. Ben de Beckam'ın beş para etmez bir futbolcu olduğunu düşünüyordum ama Rvdvtt'ın mesajından sonra fikirlerim biraz değişti şimdi Rvdvtt bana bu fikri empoze mi etmiş oluyor, tabi ki hayır, Beckham hakkın da bilgi sahibi oldum ayrıca teşekkür ediyorum Rvdvtt'e.
He bu arada benden sana bir abi tavsiyesi şu yetişkin tiriplerini bir kenara at istersen gittikçe antipatikleşiyorsun. Buna da 40'lık bir cevap yaz da yarılalım ortadan ikiye. ;) |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 05/09/2006 : 12:34:10
|
alıntı: Nasıl futbolculuğu beş para etmez.Villareal maçını izlemedin galiba, Real'in tek adamı oydu maçta.Tamam eskisi gibi değil, daha çok reklam yıldızı gibi şu an, ama yine de kötü oyuncu denemez
Burada görüş mü açıklıyor,benim görüşlerimi etkilemeye mi çalışıyor? alıntı: Burası forum, forum kurallar çerçevesinde tartışma yeridir, Rvdvtt senin iletine masum bir yorum da bulunmuş
Biz ne yaptık,küfür mü ettik birbirimize?O bana cevap verdi,ben ona cevap verdim.Sonunda da uzatmayalım dedim. Ayrıca bazı şeylere gülmen beni rahatsız etmez,insanlar arasındaki anlayış farklılıklarını anlamamı sağlar.Kimi insanın ciddi baktığı konulara gülenler ancak toplumdaki farklılıkları gösterir. alıntı: He bu arada benden sana bir abi tavsiyesi şu yetişkin tiriplerini bir kenara at istersen gittikçe antipatikleşiyorsun.
Yetişkinlik göreceli birşeydir.Benim ciddi baktığım konulara sen gülüyorsan;ben olgun,sen cıvık oluyorsun herhalde.Ayrıca merak etme,ben antipatikleşirken senin gözünde;sen de sevecan kalmıyorsun benim bakış açımda.Ayrıca ''yetişkin tripleri'' diye bahsettiğin hareketlere iki örnek verebilirsen sevinirim,sonuçta büyüksün ya herşeyin doğrusunu bilirsin.
İletilerinin yazarken biraz özen göstersen daha anlaşılır olur bence.Bu da benden sana arkadaş tavsiyesi olsun.
Şurayı resmen yarılarak okudum:). Burası forum.Forum,kurallar çerçevesinde tartışma yeridir, Rvdvtt senin iletine masum bir yorumda bulunmuş,empoze etmeyle ne alakası var Allah aşkına?!Nasıl bir bağ kuruyorsun anlamış değilim tebrik etmek isterim seni. Ben de Beckham'ın beş para etmez bir futbolcu olduğunu düşünüyordum;ama Rvdvtt'nin mesajından sonra fikirlerim biraz değişti.Şimdi,Rvdvtt bana bu fikri empoze mi etmiş oluyor?Tabii ki hayır, Beckham hakkında bilgi sahibi oldum,ayrıca teşekkür ediyorum Rvdvtt'ye.
|
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 05/09/2006 : 14:11:37
|
| umutcanuğuz, kes şunu artık. Kimsenin bir şeyi empoze etmeye çalıştığı yok sana. Herkes kendi fikrini yazmakta özgürdür; empoze etmeye çalışmakla alakası yok bunun. Ayrıca son zamanlarda gerçekten göze batmaya başladın. Herkese sataşıp durma. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 05/09/2006 : 14:39:31
|
alıntı: Uzatma artık şu meseleyi
alıntı: Biz ne yaptık,küfür mü ettik birbirimize?O bana cevap verdi,ben ona cevap verdim.Sonunda da uzatmayalım dedim.
Neyse,yaptıklarım ileride istemeden yapıcaklarım için özür dilerim. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
devil9294
Üye

Turkey
İleti 234 |
İletim - 05/09/2006 : 20:59:33
|
| BECKHAM-RONALDİNHO-UĞUR YILDIRIM |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!! |