|
| Yazar |
Konu  |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 03/09/2006 : 12:46:09
|
| Beckham, bence duran topların en kral ismi, çok iyi futbol oynadığı söylenemez, ama o duran toplardaki şutları bir harika. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128 |
İletim - 04/09/2006 : 15:16:09
|
| roberto carlos |
binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 04/09/2006 : 15:38:17
|
| Beckham.Ama gerçektende futbolculuğu beş para etmez.Sadece duran top adamı. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 04/09/2006 : 16:06:59
|
| Nasıl futbolculuğu beş para etmez.Villareal maçını izlemedin galiba, Real'in tek adamı oydu maçta.Tamam eskisi gibi değil, daha çok reklam yıldızı gibi şu an, ama yine de kötü oyuncu denemez. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 04/09/2006 : 16:57:36
|
| Ayrıca 2006 Dünya Kupasının en iyi oyuncularından, ben demiyorum otoriterler diyor vallaha. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|