kardeşim o viteste araba olmayabilir ben profesyonel yarışçıyım kendinizi sıkıp en çok 500ila800 arası hıza çıkabiliyorsunuz.yol kısa nasıl çıkıcam demeyin biraz kendinizi zorlayın.inanmazsınız ama en çok 760a çıktım araba ile alakası yok peugeot 206 ilede bu hıza çıkarsınız hatta geçersiniz.yeterki işi bilin
arkadaşlar bende nfs 2 de multiplayer oynadım arkadaşımla nissan skyline ile acurayı kaldırdık acura önümdeydi ve ben acuranın arkasındaydım o zaman araba nossuz 370lere çıkıyordu sonra ama 417 km hız yaptım acura rsx ilede 402 km hız yaptım ama motoru patladı ve de benden size bi tavsiye ilk drag yarışını ters çevirin oynayın altınıda nissan skyline olsun vede skyline ye güç ayarı yapın max. hıza ayarlayın ve turbo ve ecuyu en üst devirlere verin sonra bi de acura ile oynayabilecek bi arkadaşınız olsun vede ilk kalktıktan sonra acuranın arkasından nos toplayın sonra düz yere gelince acura nosa bassın siz acuranın tam arkasında olmalısınız sonra 3 sn ye sonra sizde nosa basınız ve de diğer arabanın arkasından çekilmeyiniz araba garanti 400 ün üzeri bi hıza dayıyor