AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims 2 University
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

crazy_girl
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 02/09/2005 :  16:21:23  Bilgileri Göster  crazy_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sims 2 university de inekli çiçek mi ne işte ona benzer bişey war ya onu nasıl alabilirsin

guler_999
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 05/09/2005 :  15:53:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
crazy internetten the sims 2 university yi yükleyebileceğim adres varmı
varsa yazarsın herhalde teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 05/09/2005 :  16:01:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yasa dışı olarak oyun dağıtan sitelerin adresini vermek yasak. Bu konuda yardım alamazsın.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

crazy_girl
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 05/09/2005 :  23:14:30  Bilgileri Göster  crazy_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben ne soruyorum guler 999 ne sölüyo yaaaa
Sayfanın En Üstüne Git

Afacann
Üye

İleti 5

İletim - 07/09/2005 :  11:02:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O kariyer ödülü. Botanik Uzmanlığı adlı bir iş var o işe gir 5. seviyeye gel daha sonra Career Rewards diye bir bölüm var oraya gir bitkiyi seç ve uygun bir yere koy.

Ama yok ben uğraşamam dersen "Ctrl" "Shift" "C" tuşlarına aynı anda bas ve hile konsolunu aç.Oraya boolProp testingCheatsEnabled true yaz ve enter'a bas.Sonra gazeteye sağ tuş tıkla Carrer Rewards 'ı ardından Cow Plant 'ı seç.

İstersen resimli olarakda anlatabilirim.
Sayfanın En Üstüne Git

Sorellina
Üye

Turkey
İleti 164

İletim - 06/11/2005 :  13:10:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yalnız dikkatli olmalısın. İneği aldıktan sonra onu sabah akşam beslemelisin yoksa evinin önünden geçen insanlar ineğin ağzından çıkardığı pastaya göz dikiyorlar (ineğe uzun süre yemek vermessen bu pastayı ağzından çıkarıyor ve bir insanın gelip onu almaya çalışmasını bekliyor daha sonra bu insanı yutuyor kim olursa olsun)
yuttuğu zaman inek şişiyor için de bir süt beliriyor sen ineğe tıklayıp o sütü içtiğinde gençleşiyorsun.İneği beslersen kimseyi yutmuyor!!!!
Bu inek aspiration puanlarınla aldığın yüksek değeri olan gençleştirme ilacıyla aynıişe yarıyor fakat bu ilaç bazen seni farklı etkiliyor yani yaşlanabiliyorsun bazen. İneğin sütünü içersen yaşlanma değil gençleşme ihtimalin 100%

Ben bülbüle aşık, ama gül değilim. Bülbül güle aşık, ama gül ben değil!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000