AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 nick sorunu!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 02/09/2005 :  01:13:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dediğim gibi, orada bulunmalarının bir zararı yok. Ne diye bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum. Ayrıca bir insanın tek bir nicki olur ve onunla özdeşleşir. Biz bu nicki 6-7 senedir kullanıyoruz ve bizden başka kullanan yoktu bir ara. Şu anda da olduğunu sanmıyorum. Herkesin kullanacağı nickler seçilirse, nick kullanımda olacağı için, zorluk çekersiniz. Ama ben yüz tane foruma veya benzeri yere üye olsam, bu nicki rahat rahat kullanabilirim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/09/2005 :  15:32:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
7 sene OS için geçerli değil değil i hocam, Asergül'e ne oldu peki zuahahahah :D
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 02/09/2005 :  15:56:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu an nasıl nickimizin başındaki ve sonundaki | işaretleri sorun çıkartıyorsa, o zamanlarda da sorun çıkartıyordu. Bu yüzden asergul yaptık, ancak hoşumuza gitmediği için buna geri döndük. Ayrıca forumda asergul kullanırken chatte veya ICQ'da |KRONDOR| nickini kullanıyorduk. Üstelik bu sayede, 1-2 sene konuşamadığımız arkadaşımız nickimizden bizi tanıyarak iletişime geçti. Nick değiştirmemenin faydaları :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 06/09/2005 :  19:08:57  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama mesaj sayısı 0 olanlar silinebilir...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/09/2005 :  20:27:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burada binlerce üyeden bahsediyoruz. Mesaj yazan üyeleri silsek bir günümüzü almaz ama mesaj sayısı sıfır olanlar için haftalarca uğraşmak zorunda kalırız. İşimiz bittikten sonra da "Manyak mıyız biz, ne diye uğraştık ki bu kadar. Zararları mı vardı sanki." deriz herhalde.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000