AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 çete üyeleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

dwarf-old
Üye

Turkey
İleti 78

İletim - 30/08/2005 :  13:32:20  Bilgileri Göster  dwarf-old'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
grove street içerisinden 3-4 adam alabiliyorumda bu adamların silahları çok dandik!Bu yuzden adamlara silah alabilirmiyim??Veya zırh?

don't cry for me!!!

cihan1990
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/08/2005 :  13:47:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bildiğim kadarıyla hayır
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 30/08/2005 :  15:35:19  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten o adamların ne işe yaradığını da anlamış değilim? Ateş ederken senin önüne geçiyorlar. Ya da ateş ettiğin yere gidiyorlar. Kendi kenilerini harcıyorlar. En iyisi tek tüfek savaşmak. Bir adet bazuka hepsine bedel.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/08/2005 :  18:11:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yanlış düşünüyosun ozzy hatta bir görevde bunun hakkında bilgi veriyodu adamları kontrolüne aldığında 'g' ye basınca seni takip ediyolar 'h' ye basınca savaş pozisyonu alıyorlar
Sayfanın En Üstüne Git

GT@M@STeR
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 30/08/2005 :  20:53:30  Bilgileri Göster  GT@M@STeR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi adamlara bakacan silahına elinde gezdiriyorlar. Ama ben onları kullanmanı tavsiye etmem. çünkü savaş çıkarırken düşman bölgesinde 3 düşman çetesini öldürmen gerekiyor. (Ballas ya da Vagos)Grove Street Familes çetesiyle gelirsen adamları öldürüyo ama savaş çıkmıyo. kendin öldürmen gerekiyo. dahası yanında adam getirince daha çok düşman geliyo

The GTA King

GTA ile bütün sorunlarınız için gtamaster@mynet.com
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000