Sana Panda Titanium Antivirus 2005'i öneririm. Diğer virüs programlarına kıyasla çok daha iyi. Program kesinlikle işinde mükemmel. Programın en iyi yanı ise güncelleme yapmadığın halde yeni virüsleri bulup silebiliyor, sadece adlandırmasını yapamıyor. Senin iznin olmadan bilgisayardan yapılan herhangi bir bağlantıya izin vermiyor. Buna yerel ağ bağlantıları da dahil. Tamamen virüse bulanmış bir makineyi bile tertemiz yapar. Ayrıca norton kadar da sistemden RAM çalmıyor. Sadece bilgisayarınızı açarken bi 15-20 saniye bekliyorsunuz o kadar. Eğer bilgisayarın yeterince hızlıysa o kadar bile beklemeyebilirsin. http://www.download.com/3120-20_4-0.html?qt=panda&tg=dl-20 adresinden indirebilirsin. Program ücretli fakat istediğin kadar kullanmak mümkün. Sadece bilgisayarına kurulduktan 30 boyunca update yapabilirsin. 30 günden sonra sadece güncelleme için lisans ister.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Ben de kesinlikle Panda Titanium 2005 derim. En tehlikeli virüsleri bile dosyaları silmeden kaldırabiliyor. En iyi antivirüs ve firewall paketi bence. Tek dezavantajı biraz sistem yiyor ama bu gözünü korkutmasın.
Eğer bedava bir antivirüs istersen AntiVir öneririm. Dosyaları silmeden virüsleri temizleme özelliği iyi olmasa bile müthiş bir şekilde virüslü dosyaları algılıyor.
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
kesinlikle kaspersky anti-virus. panda titanium 2005de güzel ama biraz fazla kullanıyo sistem kaynaklarını tabi norton kadar hat safada deil . antivir personal ve avast ada bakabilirsin ama ikiside kaspersky ve panda kadar iyi değil