AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 En iyi virüs programı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

barisozdemir
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 30/08/2005 :  10:36:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar şu anda internette gezinen tonla virüs proğramı var sizce en iyi virüs programı hangisi açıklama yaparak anlatırmısınızz

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 30/08/2005 :  11:29:54  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana Panda Titanium Antivirus 2005'i öneririm. Diğer virüs programlarına kıyasla çok daha iyi. Program kesinlikle işinde mükemmel. Programın en iyi yanı ise güncelleme yapmadığın halde yeni virüsleri bulup silebiliyor, sadece adlandırmasını yapamıyor. Senin iznin olmadan bilgisayardan yapılan herhangi bir bağlantıya izin vermiyor. Buna yerel ağ bağlantıları da dahil.
Tamamen virüse bulanmış bir makineyi bile tertemiz yapar. Ayrıca norton kadar da sistemden RAM çalmıyor. Sadece bilgisayarınızı açarken bi 15-20 saniye bekliyorsunuz o kadar. Eğer bilgisayarın yeterince hızlıysa o kadar bile beklemeyebilirsin. http://www.download.com/3120-20_4-0.html?qt=panda&tg=dl-20 adresinden indirebilirsin. Program ücretli fakat istediğin kadar kullanmak mümkün. Sadece bilgisayarına kurulduktan 30 boyunca update yapabilirsin. 30 günden sonra sadece güncelleme için lisans ister.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 30/08/2005 :  12:20:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de kesinlikle Panda Titanium 2005 derim. En tehlikeli virüsleri bile dosyaları silmeden kaldırabiliyor. En iyi antivirüs ve firewall paketi bence. Tek dezavantajı biraz sistem yiyor ama bu gözünü korkutmasın.

Eğer bedava bir antivirüs istersen AntiVir öneririm. Dosyaları silmeden virüsleri temizleme özelliği iyi olmasa bile müthiş bir şekilde virüslü dosyaları algılıyor.

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

barisozdemir
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 30/08/2005 :  16:45:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar sağolun
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 30/08/2005 :  18:26:19  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
en iyisi olduğunu garanti ederim.
http://d-eu-1h.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kavpersonalpro/kav5.0.383_personalproen.exe

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git

kiss_the_girls
Üye

İleti 8

İletim - 01/09/2005 :  13:04:25  Bilgileri Göster  kiss_the_girls'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kesinlikle kaspersky anti-virus. panda titanium 2005de güzel ama biraz fazla kullanıyo sistem kaynaklarını tabi norton kadar hat safada deil . antivir personal ve avast ada bakabilirsin ama ikiside kaspersky ve panda kadar iyi değil
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000