|
| Yazar |
Konu  |
|
Goquay
Üye

Turkey
İleti 184 |
İletim - 29/08/2005 : 15:39:57
|
Olmaz ya, oldu diyelim; düşünün bir sabah memleket halinde kalkıyoruz ve bir de bakıyoruz ki tüm dünya sular altında kalmış.. Su üstünde kalan tek kara parçası var. O da Türkiye. Koca gezegende bizden başka kimse kalmamış. Dünya nüfusu 70 milyon. Buyrun bakalım ilk tepkiler ne olurdu dersiniz ?..... ) - `Ulan tam da `Uluslararası ilişkiler` bölümünü kazandıydık. şansa bak!` -`İhracatımızın düşmesi, hatta bitmesi ekonomik göstergeleri de olumsuz etkiliyor haliyle...` -`Artık turizm patlasa patlasa içimizde patlar abi!` -`Sevgili Ağrılı hemşehrilerim, artık dünyanın en yüksek tepesi bizim ilimizin hudutları içinde. Hepimize kutlu olsun!!` -`Burdur olarak ülke olmak istiyoruz dersek çok mu garip karşılanır Vali Bey?...` `Aaa! Yavru vatan da gitmiş... Olsun... Bizde bu azim bu sevgi varken yine yavrularız.... Rauf Bey bugünleri görseydi keşke...` `Bakanlar Kurulu kararı ile kara sularımızı 12 bin mile çıkarıyoruz...` `Türk`ün Türk`ten başka dostu yok derlerdi de...inanmazdım` `Stratejik açıdan da bi önemimiz kalmadı. Ne açıdan övünücez peki biz şimdi!` -`Ulan tam da NBA`da draft edildiydim. şansa bak...` -`Aziz Bey, Rüştü yüzme biliyordu değil mi?` -`Biz demiştik ama Ortega`nın futbol hayatını bitiririz diye...` -`Başkent Ankara`nın ismini de Anakara olarak değiştirelim oldu olacak...` -`Tühh.. Seneye takıma Alex`i transfer edecektik be!!` -`Apo`nun ağlaması durmak bilmiyor efendim...` -`Tayyip Bey müjde müjde! Dünyada bizdekiler dışında at kalmadı efendim...`(O ZAMANLARDA TAYYİP BEYİ İNGİLİZ ATI ÇİĞNEMİŞTİ...) -`Abi yemişim Halikarnas`ını, Barlar sokağını! Bodrum Helga`sız Emma`sız çekilir mi şimdi yaa!` -`Kurt hikayesi artık inandırıcı olmaz. Tarih kitaplarında da değişiklik yapmak lazım şimdi. Yaz bakalım: Orta-Asya Denizi`nden Anadolu`ya gelirken Türkler`e bir yunus yol gösterdi...` -`Heyooo!! Dünya Coğrafyası`ndan yırttık oğlum! Dersler boş geçicek.` -`Ah be Orhan Abi! Batsın bu dünya deyip durdun! Bilmiyo musun Türk`e bişey olmaz.. Al buyur! Kaldık bi başımıza işte!` -`Duydun mu Miralay Suphi Bey, düşmanon tamamı denize dökülmüş sonunda...` -`Ben şimdi ne yapacam bu Green Card`ı laann?` -`Abi Edirne`den Ardahan`a gidilir mi be? Dünyanın yolu!!!` -`Çekilişte gemiyle dünya seyahati mi kazanmişım? Gidin başkasıyla kafa bulun lan..` -Ulan şimdi işin yoksa 4 yılda bir Olimpiyat düzenle dur.` -`Amma balık yeriz artık bee!!`
|
Myself hate to make |
|
|
Goquay
Üye

Turkey
İleti 184 |
İletim - 29/08/2005 : 15:42:32
|
----- > İnterneti Türkler Bulsaydı >> >> > ------------------------------------------------------------------------ > -------- >> >> - Ad Soyad girin >> - Sifrenizi girin >> - Ikametgah girin >> - Nufus sureti girin >> - Annenizin genc kIzlIk soyadInI girin >> >> Internette gideceginiz adresi yazdiktan sonra ekrana gelen mesajlar: - > Emin misiniz? >> - Ciddi misiniz? >> - Bak son defa soruyorum! >> - Gunah benden gitti, bagliyorum. >> >> e-mail almak icin yapilmasi gerekli islemler: >> 1. Nufus Cuzdani asli ve noter tastikli fotokopisi >> 2.Ikametgah senedi >> 3.Savciliktan iyi hal kagidi >> 4. 6 fotograf >> 5.Son 3 ay icinde alinmis isme tescilli elektrik,su,dogalgaz faturasi > (odenmis olacak) >> 6. Erkek kullanicilarin Askerlikle iliskileri olmadigina dair tecil > belgesi veya teskere belgesinin Noter tasdikli sureti. >> 7. 18 yasini doldurmamis kullanicilarda velilerinin yazili izin > belgesi... >> Not: Internet e-mail kullanim depozitosu 400$ olup aylik 50 milyon > kullanim ucreti alinacaktir faturasini odemeyen abonenin e.maili > kesilir. >> (not: Internet isleri genel Mudurlugu, hicbir tebligat yapmadan >> abonenin e-mail adresini onceden haber vermeden kapatma veya >> degistirme hakkina sahiptir) >> >> Baglanamama mesajlarI: >> - Bu siteye giris Internet Yuksek Konseyi tarafindan yasaklanmistir. - > RTUK bu siteyi,cocuklarin zihinsel gelisimini engellediginden >> dolayi bir(1) gun sure ile kapatmistir. - Aradiginiz adres Anayasa'ya > aykiri bulunmustur. >> - Site borcundan dolayi kapatilmistir >> >> Baglanma mesajlari : >> - Sitemizi sectiginiz icin tesekkür ederiz, sitemize girmekle artık > sadece bizim sitemize geleceginize ve baska hic bir adrese >> gitmeyeceginize dair bir anlasmayi kabul etmis oluyorsunuz. Bu durumu > kabul ediyorsaniz "Evet", etmiyorsaniz "Evet" tusuna basin. Ihtilaf > halinde Istanbul Mahkemeleri gecerli olacaktir. >> >> Hata mesajlari: >> - Ulasmaya calistiginiz bilgisayarin mahallesinde elektrikler kesik > oldugundan baglanti kurulamiyor. >> - Eksik tusa bastiniz, lutfen tekrar deneyin. >> - "Q" harfine bastiniz, bu durumun bir yanlislik sonucu olduguna > inaniyoruz, Bir kez daha "Q" harfine basmanız halinde bilgisayariniz > takibe alinacaktir. >> - Hatasiz bilgisayar olmaz. >> - Kime****ayet ederseniz edin. |
Myself hate to make |
 |
|
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 29/08/2005 : 20:34:24
|
| Abi çok güzel bu ya nerden buldun yada uydurdun : )) |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)