ben Los Santos'un haritada en aşağısındaki pilajda bi yarış buldum. deniz fenerinin (haritada) sağında kırmızı bi daire olacak yarışa katılmak için. ilk baş 3 sn bekliyorsun. sonra yarış başlıyo. denizde yüzerek daireleri takip ettikten sonra karaya geliyosun. sonra dağ bisikletlerine binerek daireleri takip ettikten sonra koşarak yokuş yukarı daireleri takip ediyosun. önemli:bütün yarışmacılar son surat hızlı bir kişi dışında
ewt gtamasterın dedıı gıbı artık denıze dusunce adam boulmuyo, (vıce cıty de cok basımı yakmıstı) hatta vıce cıty sehırde 100 tane olan saklı seylerın benzerınden denızde de var denız kabuu seklınde ama toplayınca ne oluyo anlamadım :)
Gizli görevler: 1-100 sprey boyama. (gizli paketin yerine geçti.) 2-2. adada fotoğraf makinesiyle belli 50 yeri çekme. (akşamları büyük bir parlama ortaya çıkıyor çekilecek yerde.) 3-100 deniz kabuğu bulma. (denizin altında.) 4-2. adada 'Ester Basin' limanında NRG-600 ile halkalardan geçme. 5-Bütün kurslardaki bölümleri %100 (gold) yapma. 6-İtfaye, poisçlik, ambulansçılık, (üçü 12 level) pizzacılk ve pimping. (pimping arabası broadway ve 1. adadaki dans klübünün yakınındaki benzin istasyonunda gizli ve ikiside 10 level.) 7-Bütün seviyeler %100 tam olması. 8-50 at dalı bulma. (3. adada) 9-Trencilik. (bütün adalar açılınca yapılabilir ve 2 level) 10-Dans klübünde iki şarkıdada iyi dans etmek. (yapınca üstte 'Great Dancing' yazacak.) 11-Her kıyafet mazasından bütün elbiseleri almak. 12-Bütün kız arkadaşlarını %100 mutlu etmek. 13-'Ester Basin' limanındaki 'Arananlar listesindeki arabaları bulup limandaki mıknatıslı bir araçla gemiye koyma. (listedeki arabaya binince yukarda bir yazı çıkıyor.) Bunlar benim bildiğim görevler. Belki daha vardır.