|
| Yazar |
Konu  |
|
cave troll
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 14/10/2005 : 17:41:28
|
| bak onlar aklıma gelmedi allah razı ossun senden GaNdAlF2 kardeş |
 |
|
|
mert90
Üye

Turkey
İleti 120 |
İletim - 01/11/2005 : 11:05:17
|
| Bence de kendi istediğimiz resimleri koyabilmemiz iyi olurdu yada ne istediğimizi söylesek te bizim yerimize bir yönetici koysa.Gerçekten iyi olurdu.Mesela ben Star Wars ile ilgili isterdim.Örnek olarak Darth Vader, Anakin Skywalker, Luke Skywalker, Master Yoda, Master Obi Wan(Ben) Kenobi, Han Solo, Master Qui-Gon Jinn, Mace Windu, Sith Sidious, Count Dooku, Padme, Leia, C-3PO, R2D2 resimleri olabilir. Bu arakterlerin resimleri bende var koyulacaksa göderebilirim. |
Sith Sidious:Lord Vader can you hear me? Darth Vader:Yes, Master?Where is Padme?Is she allright?Is she safe? Sith Sidious:It seems in your anger you've killed her! Darth Vader:What!?...I shouldn't have!... ...NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!... |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 01/11/2005 : 17:42:19
|
bende bereket tanrısı bes'in resmini koyardım, kızılca kıyamet kopardı  |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
izeto
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/11/2005 : 20:28:03
|
| Yöneticiler size...Kendi resimlerimizi koyabilsek olmaz mı? |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 11/11/2005 : 21:44:36
|
| ya tamamda baya oldu konu açılalı neden yeni resimler eklenmedi zor bişey mi |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|