AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Gta Vce Cityde Cuban Hermes Arabası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

yrguner_bjk
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 27/07/2003 :  10:34:44  Bilgileri Göster  yrguner_bjk için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Vice City de araba getiriyorum bir yere.onların istedikleri arabaları getirince yeni araba yapıyorlar ya benden cuban hermes die bi araba istediler
1-nerede bulabilirim
2-eğer bellibir yeri yoksa nasıl bi araba?

yrguner

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 27/07/2003 :  12:34:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2. şehirde her yerde var. Özellikle kübalıların mahallesine git her yer ondan dolu. Yanlış hatırlamıyorsan kırmızı, uzun klasik amerikan arabası
Sayfanın En Üstüne Git

yrguner_bjk
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 27/07/2003 :  16:38:00  Bilgileri Göster  yrguner_bjk için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
abi o senin dediğin hermes arabası.onu bende biliyom ama benim aradığım araba cuban hermes.

yrguner
Sayfanın En Üstüne Git

ysf
Üye

İleti 157

İletim - 27/07/2003 :  17:22:22  Bilgileri Göster  ysf'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
önü alev gibi olan varya kuballıların mafya arabası işte o
Sayfanın En Üstüne Git

kopil-8
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 06/02/2006 :  16:28:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benden waşhington arabasını bulmamı istediler ama bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Sayfanın En Üstüne Git

Wyrus_15
Üye

Turkey
İleti 367

İletim - 06/02/2006 :  16:49:29  Bilgileri Göster  Wyrus_15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar vice city deki tüm arabaların araçların nerede oldukları ingilizce de olsa yazıyor isterseniz bi bakın işinize yarıyabilir

http://faqs.ign.com/articles/381/381510p1.html
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000