AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims 2'de Uzaylı Bebek Var mı? Uzaylı Bebek Nasıl?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

crazy_girl
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 24/08/2005 :  19:53:29  Bilgileri Göster  crazy_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sims 2de uzaylı bebeği olan war mı bnm oldu çok garip bi bebek oldu

Sims 2'de Uzaylı Bebek Var mı? Uzaylı Bebek Nasıl Yapılıyor?

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 24/08/2005 :  20:14:25  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ilk defa duyuyorum!Aklıma ilk teleskop falan geldi ama hadi hayırlısı!Nasıl birşey olduğu ve nasıl yapıldığını söylersen seviniriz.
Sevgilerimle...

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

crazy_girl
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 24/08/2005 :  20:42:03  Bilgileri Göster  crazy_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
uzaylılar seni kaçırıyor sonra geri getirdiklerinde yanında bide bebek oluyo
Sayfanın En Üstüne Git

aCCurseD_girL
Üye

İleti 92

İletim - 24/08/2005 :  21:09:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
uzaylılar simini kaçırdığı zaman geri getirdiklerinde bir uzaylı bebeğe hamile kalmış oluyo. üstelik kaçırılan simin erkek olsa bile yinede hamile kalıyo. uzaylıların simini kaçırması için Abduction Telescope'u kullanabilirsin o hileli eşyayı bu adresten indirebilirsin

http://www.modthesims2.com//e107_files/public/14327_telescopehack.rar

+siminin bilgisini yüksek tutarsan işe yarıyormuş onun dışında saat 19'dan sonra teleskoptan bakabilirsin yada ctrl+shift+c tuşlarına basıp,çıkan hile penceresine " boolProp testingCheatsEnabled true "
yazdıktan sonra shift tuşuna basılı tutarak teleskopa tıklarsan orada "get abducted" menüsünü seçerek siminin kaçırılmasını sağlayabilirsin Şunuda söyleyeyim hile kodu çok teklikeli sim kaçırılınca ihtiyaçlar deliriyomuş hepsi sıfırda olabilir döndüğünde...

!!!... Thèrèš ñó †ïmè †ó dïš©rïmïñâ†è Hâ†è èvèrÿ mó†hèrƒû©kèR †h↚ ïñ ÿóûr wâÿ ...!!!
Sayfanın En Üstüne Git

superkin
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 26/08/2005 :  08:14:13  Bilgileri Göster  superkin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer uzaylıların kaçırmasını istiosan teleskop al hile kutucuğunun içine boolProp testingCheatsEnabled true yaz teleskopa shifte basarak tıkla yukarıda çıkana bas

kustum ben bu siteye öğeeek iğrenç site
Sayfanın En Üstüne Git

sims ustası
Üye

İleti 25

İletim - 30/08/2006 :  12:26:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya saat 7 ile 11 arası teleskopa bakınca 100%5 erkeği uzaylıı kaçırıo.adam geri döndüğünde hamile olarak gelio.ve uzaylı bebek dooruo
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.3 Snitz Forums 2000