AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 illegal operation -çözüm-
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 25/08/2005 :  09:15:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kernel 32 hatası ha...DirectX son versiyonunu + ekran kartı son sürücüsünü yükle...Ya da bilgisayarda kernel 32 .dll'yi arattırıp bul ve oyunun kurulu olduğu klasörün içine at....
Sayfanın En Üstüne Git

AXel
Üye

İleti 14

İletim - 25/08/2005 :  11:22:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu ilk yüklediğim zaman grafik hatalarıyla çalışıyordu (yollar binaların renkleri değişiyordu) ama oynuyordu.Akaşam olup da bilgisayarımı kapadığım zaman sabah oyun çalışmamaya başaladı.Oyunu silip baştan yükledim ama bilgisayar kapanıp açıldığında yine ayni sorun oluyordu.Daha sonra vie city ye ultimate yamasını yükledim! ve bu yüklemeden sonra oyun hiçbir şekilde çalışmamaya başladı.(şu anda bilgisayarda Dx9 ve 5200 ün ilk sürümü yüklü) Daha sonra bilgisayarı formatladım ve tüm driverları (eski) tam olrak yükledim.Oyun yine aynı hatayı verdi.Daha sonra 5200 ün son sürümünü ve Dx9c yi yükledim bişey değişmedi.Driverlrı silip baştan yükledim ,yine değişme yok.

ee
Sayfanın En Üstüne Git

AXel
Üye

İleti 14

İletim - 26/08/2005 :  11:08:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sorun ilginç bir şekilde çözüldü."Artık yapacak bi şey yok bi daha format atacaz" düşüncesiyle bilgisayardaki dosyaları toplamaya başladım.MY DOCUMENTS ten oyunun savagame lerini aldım.Oyun ilginç bir şekilde çalışmaya başladı.Oyunda fotoğraf çekmediğim sürede programada hata oluşmuyo.Oyunda hata vermesinin sebebi çektiğim fotograflar.(C:\My Documents\GTA San Andreas User Files\Gallery)Bu dosyayı temizlediğim zaman sorun ortadan kalyıyor.

ee
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 26/08/2005 :  11:16:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ALlah allah verilen hata ile hiçbir ilişkisi yok gibi...İlginç...
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 26/08/2005 :  15:48:24  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
niye yav kernel32.dll hatası bir program çalıştığı zaman işleme giren herhangi bir dllden sebep olabiliyor. (bu genelde ekran kartı ile alakalı oluyor)... yanlız yinede ilginç AXel, sorun yinede büyük ihtimal bir sürücü hatası olsa gerek. neyse hayırlı olsun bende kara kara düşünüyodum acaba nasıl çözüm üretebiliriz diye.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000