AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Evanescence-Bring Me To Life
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 01/05/2004 :  15:38:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
whiteraistlin tarafından yazılan:

Arkadaşlar yapmayın etmeyin, orada biri "Linkin Park dinleyin, Chester söylesin siz kafa sallayın" gibi bir cümle kullanmış Linkin Park abi bu, bunda kafa sallama! Enerjini Opeth'e, Manowar'a sakla!

Bring me To Life'ı severim, My Immortal'ı severim, ama In Flames ve Opeth'i daha çok severim

Whiteraistlin, black metal benimde favorimdir aslında, bunlarla karşılaştırmam bile...Opeth'i, Opera Nine' ı ve de en çok BURZUM'u dinlerim...Ayrıca Therion ve Satyricon'u da tavsiye ederim.
Haydi eywallah...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 06/06/2004 :  21:49:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaw whiteraistlin, biras geç olcak ama ben chester söylesin siz kafa sallayın demedim kine. chester baarsın siz sıyırın dedim:P Bırak baarsın adam, güsel oluyo:)) ayrıca breakin' the habbit dinleyin derim linkin den. Metal diil ama çok hoş parça. sadece chester sölüyo. Bi de Amy ablamızla Seether'ın beraber söledii Broken diye bi şarkı çıktı(yeni sayılır). My immortal'ı sevenler bayılacaktır sanırım. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 06/06/2004 :  23:44:18  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Lİnkin park'ın en hoş şarkıları bence; In The End ve Meteora.In The End'in klibi zaten maynak
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 08/06/2004 :  21:44:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok abi marlyın manson dinleyeceksin özellikle rock roll niger Linkin Park İn The End,Metallica St.Anger,Ramstein Du Hast...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Fisher_Sam
Üye

Turkey
İleti 99

İletim - 10/06/2004 :  01:06:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bring Me To Life eskidi, şimdi everybodys fool dinliyorum bide everlast- white trash beautiful

nokta kadar menfaat için virgül kadar egilme
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000