|
| Yazar |
Konu  |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 01/05/2004 : 15:38:10
|
alıntı: whiteraistlin tarafından yazılan:
Arkadaşlar yapmayın etmeyin, orada biri "Linkin Park dinleyin, Chester söylesin siz kafa sallayın" gibi bir cümle kullanmış Linkin Park abi bu, bunda kafa sallama! Enerjini Opeth'e, Manowar'a sakla!
Bring me To Life'ı severim, My Immortal'ı severim, ama In Flames ve Opeth'i daha çok severim
Whiteraistlin, black metal benimde favorimdir aslında, bunlarla karşılaştırmam bile...Opeth'i, Opera Nine' ı ve de en çok BURZUM'u dinlerim...Ayrıca Therion ve Satyricon'u da tavsiye ederim. Haydi eywallah... |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
|
Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398 |
İletim - 06/06/2004 : 21:49:36
|
| Yaw whiteraistlin, biras geç olcak ama ben chester söylesin siz kafa sallayın demedim kine. chester baarsın siz sıyırın dedim:P Bırak baarsın adam, güsel oluyo:)) ayrıca breakin' the habbit dinleyin derim linkin den. Metal diil ama çok hoş parça. sadece chester sölüyo. Bi de Amy ablamızla Seether'ın beraber söledii Broken diye bi şarkı çıktı(yeni sayılır). My immortal'ı sevenler bayılacaktır sanırım. Farewell.. |
Lost in shadows of my own.. |
 |
|
|
bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531 |
İletim - 06/06/2004 : 23:44:18
|
| Lİnkin park'ın en hoş şarkıları bence; In The End ve Meteora.In The End'in klibi zaten maynak |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 08/06/2004 : 21:44:20
|
| yok abi marlyın manson dinleyeceksin özellikle rock roll niger Linkin Park İn The End,Metallica St.Anger,Ramstein Du Hast... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
Fisher_Sam
Üye

Turkey
İleti 99 |
İletim - 10/06/2004 : 01:06:43
|
| Bring Me To Life eskidi, şimdi everybodys fool dinliyorum bide everlast- white trash beautiful |
nokta kadar menfaat için virgül kadar egilme |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|