AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Evanescence-Bring Me To Life
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 26/07/2003 :  18:38:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eminim bilmeyeniniz yoktur.Olsa bile azınlıktır.Ben bu şarkıya bayılıyorum.Bunu sevenlere benden tavsiye "Going Under"ı da mutlaka dinleyin!!!

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 27/07/2003 :  04:24:24  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benden tavsiye de Linkin Park - Somewhere I Belong

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 28/07/2003 :  00:51:31  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Memoli herhalde kasedini dinlemişsindir:) bence whisper hareketliler arasında en iyilerden.Ama bence en iyi şarkıları Missing

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

aNTiaNGeL
Üye

İleti 45

İletim - 04/08/2003 :  16:26:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
linkin park zaten en iyilerden.

bring me to life'ı dinledikten sonra daredevil'i izlemediğime pişman oldum.
Sayfanın En Üstüne Git

sinan1000
Üye

Turkey
İleti 96

İletim - 05/08/2003 :  16:19:58  Bilgileri Göster  sinan1000 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede super bi sarkı ilk duyduğumda sevmemistim ama dinliye dinliye ne kadar guzel bı sarkı olduğunu anladım
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 06/08/2003 :  03:02:33  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sinan1000 tarafından yazılan:

bencede super bi sarkı ilk duyduğumda sevmemistim ama dinliye dinliye ne kadar guzel bı sarkı olduğunu anladım

Zaten bende de bu tik vardır. Bir şarkıyı ilk duyduğumda seversem çok kıllanırım. Genelde böyle şarkılardan çok dinlediğim zaman hoşlanmamaya başlıyorum. "No Leaf Clover" hariç onu ilk dinlediğimde sevdim hala da hastasıyım :))

Genelde hep çok sevdiğim parçaları önce pek dikkate almamışımdır.

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000