AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 MOST WANTED
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

komando
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 01/12/2005 :  20:01:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya size bi şey sorcam arkadaslar şimdi ben herşeyi yaptım cd1 1 yükledim 2 yi istiyo cd room çıkarıp 2. cd yi takıyorum tamam a bastığım zaman g sürücüsüne diye tekrar yazı çıkıyo.ama bende g sürücüsü yok.e ve f var nasıl yapacam bunu lütfen yardım edin

GS ın uefa şamp. olduğu dönemlerde türk bi gazeteci Thuram a fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsun diye sormuş.Thuram' ın cevabı şu olmuş: tanımıyorum galatasaray'da mı oynuyor??
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 01/12/2005 :  22:43:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Komando, oyunun kopya olduğu için yardım etmiyoruz. Major da bunu söylemiş; ancak hala ısrarla sormaya devam ediyorsun.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

komando
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 02/12/2005 :  07:37:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam özür dilerim.zonguldak ta cd ler hep böyle satılır.oyunuda çok oynamak istiyordum.onun için sordum.tekrar özür dilerim.

GS ın uefa şamp. olduğu dönemlerde türk bi gazeteci Thuram a fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsun diye sormuş.Thuram' ın cevabı şu olmuş: tanımıyorum galatasaray'da mı oynuyor??
Sayfanın En Üstüne Git

alicem
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/08/2006 :  00:42:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
PEKİ MOST WANTED DA HIZ GÖSTERGESİNDEKİ MPH Yİ NASIL KM/H YE DEĞİŞTİREBİLİRİM.ÇÜNKÜ MPH DEĞİŞMİYORDA OPTİONS DA NERDEN DEĞİŞECEK BİLİORMUSUN BİLİYORSAN Bİ YARDIM EDERMİSİN ARKADAŞIM.
Sayfanın En Üstüne Git

oRLaNDo
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 13/08/2006 :  11:37:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaklaşık 2 aydır mostw oynamıyorum sebep polisler 8. yarışçıya geldim(sarışın kız) fakat onunla yarışabilmem için geçmem gereken milistoneyi geçemedim milistone 3 de kalıyorum 4 e ulaşamıyorum az daha bilgisayarı parçalıyordum yardım edersen sevinirim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000