ya size bi şey sorcam arkadaslar şimdi ben herşeyi yaptım cd1 1 yükledim 2 yi istiyo cd room çıkarıp 2. cd yi takıyorum tamam a bastığım zaman g sürücüsüne diye tekrar yazı çıkıyo.ama bende g sürücüsü yok.e ve f var nasıl yapacam bunu lütfen yardım edin
GS ın uefa şamp. olduğu dönemlerde türk bi gazeteci Thuram a fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsun diye sormuş.Thuram' ın cevabı şu olmuş: tanımıyorum galatasaray'da mı oynuyor??
tamam özür dilerim.zonguldak ta cd ler hep böyle satılır.oyunuda çok oynamak istiyordum.onun için sordum.tekrar özür dilerim.
GS ın uefa şamp. olduğu dönemlerde türk bi gazeteci Thuram a fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsun diye sormuş.Thuram' ın cevabı şu olmuş: tanımıyorum galatasaray'da mı oynuyor??
PEKİ MOST WANTED DA HIZ GÖSTERGESİNDEKİ MPH Yİ NASIL KM/H YE DEĞİŞTİREBİLİRİM.ÇÜNKÜ MPH DEĞİŞMİYORDA OPTİONS DA NERDEN DEĞİŞECEK BİLİORMUSUN BİLİYORSAN Bİ YARDIM EDERMİSİN ARKADAŞIM.
yaklaşık 2 aydır mostw oynamıyorum sebep polisler 8. yarışçıya geldim(sarışın kız) fakat onunla yarışabilmem için geçmem gereken milistoneyi geçemedim milistone 3 de kalıyorum 4 e ulaşamıyorum az daha bilgisayarı parçalıyordum yardım edersen sevinirim