Mars gezegeni Ağustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi olacak. Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek. 27 Ağustos'ta Mars dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştığında en büyük göründüğü gün olacak. 27 Ağustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin. Dünyanın iki ay'ı varmış gibi görünecek.
Mars'ın dünyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih 2287 yılı. Bunu dostlarınızla paylaşın. Bugün hayatta olan hiçbir kimse bu olayı tekrar göremeyecek.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Ne biliyorsun, ben göreceğim belki :) Zaten hergün gökyüzünü inceleyip eksik bir şeyler var mı diye kontrol ediyoruz :) O gün de bakarız artık. Paylaşım için sağol.
Ceberruh buna sana ben göndermedim değil mi???Bana bir arkadaş göndermişti msn listesinde online olan herkese atmıştım sen listemde yoktun o sırada sanırım...
Yok general sen göndermedin. Valla |KRONDOR| Allah sana uzun ömürler versin, eğer 2. kez görürsen benim yerime de bakarsın o zaman çünkü benim ömrüm yetmez.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....