AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 vice cityde para kazanmak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

mserkank
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 22/08/2005 :  01:58:47  Bilgileri Göster  mserkank'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
gandalf2 tarafından yazılan:

Herkes kendi istediği oyunu oynayabilir devir değişti diye eski oyunları oynamığcakmıyız.

tabi herkes istediği oyunu oynayabilir ama artık kimsenin vice city e ilgisi kalmadı o yüzden pek o bilgilere ihtiyaç duyacaklarını sanmıyorum bak yanlız iyi ki cevap yazmışım sorununu söylerse belkide bir kişinin daha san andreas oynayabilmesini sağlayabiliriz

UYKUM FİRARİ GECEM FİRARİ BEN FİRARİ BU SAATTE
mserkana@msn.com
Sayfanın En Üstüne Git

max_payne
Üye

Turkey
İleti 108

İletim - 07/02/2006 :  12:44:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
PİZZACILIK NASIL YAPILIYOR

maxxx payne 8.bölüm harika
Sayfanın En Üstüne Git

007 JAMES BOND
Üye

İleti 267

İletim - 07/02/2006 :  13:38:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en iyi para kazanma yolu tank ile polisçilik!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Isolated
Üye

İleti 23

İletim - 09/11/2006 :  18:38:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vice city oynuyorsa ne olmuş? oyun modası diye birşey duymamıştım..ra2 2000 de piyasaya çıktı fakat hala çatır çatır oynuyorum..piyasada hiç mi strateji yok? tabiki var fakat ra2 oynamak bana zevk veriyor..nasıl bir ego tatminidir kafana göre oyun modası yaratıp eskileri oynayan ya da senin oynadıklarını oynamaynları ezmek?bu konuda otorite olduğunu sanmıyorum...
Sayfanın En Üstüne Git

Isolated
Üye

İleti 23

İletim - 11/11/2006 :  13:37:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vc de var mı bilmiyorum ama Sa da keşfettiğim ve oyuna ilk başladığımız haritada yani los santos,glenpark, ganton, winewood gibi yerlerin olduğu haritada üzrinde rockstar ın amblemi bulunan sweet giymiş, şapkalı kapişonlu bol pantolonlu, kaldırımın ortasında durup müşteri bekleyen uyuşturucu satıcılarını öldürünce yüklü miktarda paralar ele geçiriyorsunuz,zaten hareketleriyle hemen dikkat çekiyor herkes yürürken o yolun ortasında duruyor..boş yok arkadaşlar benden söylemesi..dediğim gibi ssadece ilk haritada
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000