yaw manyak etkilendim şarkıdan süpermiş indir dim dinledim sonunda alkış falan duyamadım ayrıca reklam amaçlıda olsa bi şey var bunda bi sır var muhakkak.çözemedim ama yarım saat yazıların rengine aynı renkteki harflere falan baktım valla irem bi albüm çıkarsın hemen alırım:)abi acayip etkilendim anlatamam şarkı süpeeeeer bu konuyu gündeme getiren arkadaşa çoook teşekkür ediyorum süper yawama reklam amaçlı olması daha gerçekçi çünki şarkıda biraz yankılama var yani bu şarkıyı boş gi odadamı solemiş saçma gibi yaw walla bu konunun içinde çıkanın elini öpmek lazım.
saçmamı bilmem ama benim dikkkatimi şu çekti sitenin sonunda u-k gibi bişi yazıyo yani ingiltere zaten renklerde ingiltere bayranı andırmıyomu nedir bu olay noolur biri çözsün acayip etkilendim.bu arada bu forumdakilerin çoğunda aşk yarası var galiba arkadaşlar aşk güzeldir ama bi yere kadar ne zaman sana zarar veriyo o zaman bitireceksin o aşkı.ayrıca kız web sitesi yapmış reklamda olabilir ama sonuçta cep telefonuyla kaydedildiği çok belli eğer reklam amaçlıysa nie daha kaliteli deil ama bir dier yandan reklam amaçlı deilse matıklı onun aksından sölemesi ve arkadaşlarının telefona kaydet mesi şunun sırrını çözün acayip etkilendim ya.hemde benim bi aşk yaram da yok:))))ba arada şunuda ekleyim bişey daha dikkatimi çekti resimdeki hayalet gibi şey nie kız bu siteyi bi erkekmi hazırlamış?anlamadım erkek hayalet resmi yokmuymuş yani:)bilmem bu iş tambi sır perdesi yaw şu perdeyi aralasak acaba dahamı kötü içimiz burkulacak yoksa o kızın aşkına hayranlıklamı bakcaz valla delirceeeeeeeemmmm!!!!
görüşüne saygı duyuyorum ama başka bi forumdada okudum alkış sesleri geliyo.bunda bi sır falan olduğuda yok.Bunun için bi rivayet var ne kadar doğrudur bilmeme ama bana pek inandırıcı gelmedi zaten kendiside boyle birşeyin olmadığını soyledi...Yakında albümü çıkıyo zaten bencede sesi güzel...Diosunki reklam amaçlı olsa daha kaliteli bişeye kaydederdi.Düşün biraz profesyonel olsa kimin dikkatini çekerdi...İnanıp inanmamak size kalmış!!!
aslında sölediklerin tamammen doğru olabilir,zaten çok büyük bi sır perdesi oldunu sanmıyodum,belkide böle dikkat çekmek istedi.ama sesi güzelde daha iyi bir kayıtla daha güzel bile çıkabilirdi.bir soru daha açıklamamı yapmış irem ne demiş ve albümü ne zaman çıkıyo bi bilgin varmı???