AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Ne anlatılmak istediğini anlayamadım gerçekten...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 22/08/2005 :  00:00:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
izledim şarkı çok süper ama o kız halkada oynayan kız diil mi
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 22/08/2005 :  00:13:25  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende böyle bişey buldum http://spaces.msn.com/members/hayaletsevgilim/ Generall in dediği siteyi yapanla aynı kişi olabilir.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

ençok_25_yirmibeşkarakter
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 22/08/2005 :  18:21:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok kaliteli bi parça değil.hatta kulaklarımı tırmaladı.çok fazla düş sokağı sakinleri dinlemiş arkadaş.hakkında uydurulmuş bi yığın hikaye var hepsinin yalan olduğuna ortaya kellemi koyarım.parçanın sahibide irem yağcı ne kadar doğru bi fikrim yok tabi.ama merak etmeyin yakında albümünü raflarda görürsünüz pazarlama tekniğinde son nokta..:)ya da ben çok odun kalpliyim...

ayrıca v yerine w ,beyaz-mavi-kırmızı ,england'dan server kendisine kendi dilinde iki sözcük sarf etmeme sebep olmuştur.
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 22/08/2005 :  18:31:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
zevkler ve renkler tartışılmaş arkadaşım foruma bak hep beğenilmiş bu şarkı gerginlik yaratmaya çalışma
Sayfanın En Üstüne Git

ençok_25_yirmibeşkarakter
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 22/08/2005 :  19:22:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
madem tartışılmaz,tartışma.yorumda yapma zevkim hakkında değil mi..?herkez beğendi diye sürü psikolejisiyle 'çok güzel' demem de gerekmiyor.kimseyede "bunun neresini beğendiniz?" de demedim.ayrıca yazdığımda kimseyi gericek birşey yok.parçayı yapan burdaysa o gerilsin az bile..:)niye öyle bir çaba içinde olucam onuda anlamadım, ilginç..(?)gerginlik yaratıp arkadaşın reklamını yapıcam aslında bi prodüktörüm ben..:))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000