AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Ne anlatılmak istediğini anlayamadım gerçekten...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 19/08/2005 :  18:49:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Lütfen en az 1 kez dinleyin ve niçin söylendiğini anlamaya çalışın...Ben 30 kez dinledim ve aklıma birbirinden farklı çok şey geldi tam olarak anlayamadım...

http://www.forever-isc.co.uk/

Yorumlarınızı bekliyorum...

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 19/08/2005 :  20:08:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BEN GİRMEM KESİN BİŞEY WAR BUNDA DOĞRUMU GENERALL
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 19/08/2005 :  20:21:30  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şarkı güzelmiş. samara nın orda işi ne ama.

bu sayfada bişey anlatılmak isteniyor.baksana yazılarda bazı harfler renkli, ne biliim acayip, sırf bi flash için insan niye web sitesi yapsın. ince iş var bunda.

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 19/08/2005 :  21:56:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O büyük yazıda mavi renkli "s" "s" harfleri var.Belki seni seviyorum manasında kullandığı bir şifredir.Şarkı da güzel hakkaten."Ghost mode on" ne alaka onu anlamadım bi tek.Sanki aşık olduğu birinden ayrılmış da ona hasret kalmış birinin yaptığı bi sayfa gibi.Sen nerden buldun bunu generall?
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 20/08/2005 :  09:32:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam başka bir forumda bir arkadaş yazdı beni bayağı etkiledi burayada yazmak istedim...

Birçok anlam çıkabiliyor...Sevdiği kişi hayatını mı kaybetti yoksa onu terk mi etti vs vs...Net birşey çıkaramadım...

Bu arada wuslat yazıyor orada bu kelimenin anlamını bilen var mı???
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 20/08/2005 :  15:06:38  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Tony_P@rker tarafından yazılan:

BEN GİRMEM KESİN BİŞEY WAR BUNDA DOĞRUMU GENERALL

Ne demek kesin birşey var? Onun bize virüs atmaya falan mı kalkışacağını ima ediyorsun? Neyse beyler bu şarkıyı bulmamız lazım ben bir ariyim sizde arayın... Aam sanırım şarkının adı HAYALET SEVGİLİM olmalı hem altta GHOST var hem de HAYALET SEVGİLİM DİYOR sonunda...

------------

Alın bir sitede okuduklarım;

bu şarkı için bir çok rivayetler var.
şarkı cep telefonuyla çekilmiş. kız erkek arkadaşıyla kavga etmiş erkek arkadaşıda iki adım ilerde ölmüş araba çarpmış galiba sonra bu kız başlamış gitarıyla şarkı söylemeye.
arkadaşlarıda bu sırada şarkıyı cep telefonlarına kaydetmişler.

Buyrun bakalım size şarkı içinde birşey olduğunu düşünenler indirmesin. Blmieyenler için söyleyeceğim sayfa açıldığında aşşağıda ki free butonuna tıklayın sonra yeniden bir sayfa açılacak orda altta bir saniye var geri saydıktan sonra link çıkacak ona basıp indirebilirsiniz.

http://rapidshare.de/files/2390342/irem2.mp3.html

Bu konu için Generalll arkadaşıma teşekkür ediyorum. Bu kadar saçma ve gereksiz konu arasında mükemmel bir konu açtığı için...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000