AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Başarılarınız ve Kaçıncı Yılınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 16/03/2005 :  23:52:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben 2021 yılındayım ve artık bıktım .13 lig kupam , 9 Şampiyonlar ligi , 5 UEFA ve 9 Süper kupam var.Hangi takım olduğumu soruyorsanız tabiki deeeeee Shalke . Oynamıyorum 2 haftadır ama oynamaya yeni başladığımda çok zevkli gelmişti 2015 yılları gelince sıkılmaya başladım.Hiç duymadığım takımlar UEFA'yı alıyor. Serie A'da birinci olan takımları sayıym son üç senedir gülmekten ölürsünüz !!

2018-Messina
2019-Torino
2020-Pompei

Haaaahahahahahhahahhahahahhaahahahhahahahha

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 17/03/2005 :  16:49:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o pompei ne ya çok güldüm valaha
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 29/03/2005 :  16:40:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Juventusla 3.sezonumdayım her sene şampiyonlar ligi, süper kupa ve italya kupasını aldım.Bu nedenle yönetimden tam destek alıyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 27/07/2010 :  00:55:59  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Fm 2008 oynuyorum kariyer hala devam ediyor 8.sezondayım Galatasaray,Senegal,Sevilla,Chealse,Real Madrid,Beşiktaş ve En sonunda Man.Utd'yım iki sezondur 7 lig,3 lig kupası,2 Fa Cup,2 Communtly Shield,1 Türkiye süper kupası,1 Kıtalararası Kupa,3 Avrupa süper kupası,2 İspanya kral kupası,3 Türkiye Kupası,2 Şampiyonlar ligi,3 tane de Uefa kupası aldım. Kariyer hala devam ediyor

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000