AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Başarılarınız ve Kaçıncı Yılınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/02/2005 :  01:03:53  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ha ha ha belki ininmayabilirsiniz ama 25 dakka önce SÜPER CUP u aldım en komiği de UEFA yı kazana diğer takım da ha ha ha Shaktar Donesk maç 6-1 bitti abi bu kadar kötü top oynayan bir takım daha görmemiştim !!!
Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 02/02/2005 :  15:09:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben man utd yi 5-0 yenmiştim
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/02/2005 :  23:48:26  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ama nerde yendin 5-0 MANCHESTER i ben 6-1 lik skora diil de SHAKTAR DONESK in UEFA yı almasına şaşırdım nasıl alır yaa liverpool u 4-1 yenmiş!!
Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 03/02/2005 :  16:25:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben ş.ligi finalde
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/02/2005 :  21:26:02  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Liverpool'u yenmi şo saçma takım ben ona şaşıyorum Gerrard'lı Cisse'li Baroş'lu koskoca Liverpool'u hem de 4-1 yenmiş hadi 1-0 , 2-1 filan olsa neyse şansa yenmiş derim ama herifler 4-1 yenmişler !! Bu arada benim konudaki sorunun yanıtını sen biliyosundur bi cewap versene BE !! (benim konuya tabii)

Ya benle gelir , ya burda kalırsın Adamım HA HA HA
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000