AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 NBA ve Diğer Basketbol Oyunları
 NBA 2005 alley oop
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Mc.Rady
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 18/08/2005 :  14:44:06  Bilgileri Göster  Mc.Rady'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Alley oop nasıl yapılıyor bileniniz var mı bileniniz var sa söylesin

turgut51
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 18/08/2005 :  16:46:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kardesşim tusları ayarlama yerine girdiğin zaman ale-oop yazan bi yer var istediğin tusu ayarla macta o tusa basıp ondan sonra smaç tusuna bastığın zaman aleoop yaparsın
Sayfanın En Üstüne Git

bu_rock
Üye

Botswana
İleti 13

İletim - 22/08/2005 :  15:04:01  Bilgileri Göster  bu_rock'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya abi ben kendi kontrollerimi ayarladım ma keyboard yazmasa bile o tuşlar geçerli oluyor deiştiremiorum bi yardım edin yaw :(
Sayfanın En Üstüne Git

oğulkan
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 16/10/2005 :  19:54:19  Bilgileri Göster  oğulkan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
My Documents\NBALive2005\configs" klasörünü aç. Ardından "aftershock.jfg" dosyasını notepad ile açıp dosyanın başına aşağıdaki satırları ekle:
bind axis0 XAXISCHANGE
bind axis1 YAXISCHANGE
bind axis2 RYAXISCHANGE
bind axis4 RXAXISCHANGE
sonra "Profilisminiz.kfg"(Klavye için ayarlanılan profil adı) dosyasını aç.
"bind XXX CALLPLAY"(XXX burda ayarladığınız oyun kurma tuşu oluyor) satırından sonra
bind K_5 XAXISCHANGE
bind K_6 YAXISCHANGE
bind K_7 RYAXISCHANGE
bind K_8 RXAXISCHANGE

satırlarını ekleyip kaydet. Bundan böyle 7 ve 8 tuşları ile değil topu panyaya çarptırarak vurmak, orta sahadan parande atarak bile smaç yapabilirsin. Ayrıca 5 ve 6 tuşları da havada dönmeye yarıyor
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000