AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 san andreas
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

cihan1990
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/08/2005 :  23:05:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba şimdi cv nin tüm görevlerini bitirdim yeni görev açılmadı uçuş kursunu bitirmem gerekiyormuş ama çok zor halkalardan geçtikten sonra yere inemiyorum ya uçağı patlatıyorum yada kırmızıda duramıyorum ne yapmalıyım??????????

volkan_i
Üye

Turkey
İleti 48

İletim - 17/08/2005 :  11:21:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
uçağı patlatmamalı ve kırmızıda durmalısın:) bunun içinde yavaş yavaş in diycem ama insan o heyecenla zorlanıyor biraz daha uğraş başarırsın iyice yavaşlamaya ve yere yakın uçmaya çalış yeteri kadar yavaşlayınca in ama birden yere doğru hamle yapma yavaş yavaş

her gördüğüm yere imza çakamam kusura bakma
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 17/08/2005 :  13:44:41  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Son halkaya yaklaşırken pisti karşına almaya çalış dağa çarpmadan ve birazda yukarıdan gir halkaya. Böylece piste daha yumuşak (Karşıdan) ve daha az manevra ile yaklaşacaksın. Kırmızıda durmaya gelince; piste iner inmez frenlere asıl, yavaşlarsan daha rahat girersin kırmızıya, son ana bırakma fren işini. Kırmızıyı geçsen bile geri gel dur, yine de puan veriyor.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

dkutluturk
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 21/08/2005 :  16:09:10  Bilgileri Göster  dkutluturk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ileri gittikten sonra geri gelinmiyor ki o anda durmuş olman gerekiyo durduğundada tur bitiyor
Sayfanın En Üstüne Git

cihan1990
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/08/2005 :  00:45:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam arkadaşlar oraları çoktan geçtim
Sayfanın En Üstüne Git

tmacalican
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 23/08/2005 :  19:17:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
la cihan bende üye oldum olum bekledim bunun anası falan gelmedi bende mezarı yıktım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000