AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Eminem Türkiye'ye Geliooorr
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 16/08/2005 :  11:33:02  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
DeMoN_HuNtEr tarafından yazılan:

İnşallah kadıköyde olur diyecem ama FB'nin stadı vereceğini sanmıyorum. İnşallah bostancı ya yakın olur da giderim (tabi alırlarsa)

Evet inşallah kadıköy e yakın bir yerde olur da gidebilelim.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 16/08/2005 :  14:46:18  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eminem iyi ewlattır glsin bakalım bizd konserine gideriz....

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

Goquay
Üye

Turkey
İleti 184

İletim - 18/08/2005 :  10:49:47  Bilgileri Göster  Goquay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eminemi sevenler var zevkler ve renkler tartısılmaz ama Eminem yerine Avril,LP,MTLCA,ANATHEMA,AMY LEE gelse cok daha mutlu olurdum

Myself hate to make
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 19/08/2005 :  20:46:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de kötü bi haber vereyim isterseniz.MTV'nin haber sayfasında okuduğum bir haber bu.Avrupa turnesini iptal ettiği yönünde.Sebebi de yorgunlukmuş.Ama sanırım dj'i kaza geçirmiş ve yanlış hatırlamıyosam young bucktı adamın adı(eminemin ekibinden biri işte) silah taşıdığı için polisle başı beladaymış:tüm bunlar göz önüne gelince o da turneyi iptal etmiş.Turnenin son ayağı da İstanbul olduğu için eminemin Türkiyeye gelmesi iptal olmuş gibi gözüküyor.Zaten Eminemin resmi sitesine bakarsanız turne dahilinde istanbulun olmadığını görmüş olursunuz.
Sayfanın En Üstüne Git

AYDINLI SERHAT
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/08/2005 :  13:01:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bazı arkadaşlar bana kızacaklara ama bence gelmese daha iyi olur eminemin bize ne yararı varkı arkadaşlar adam buraya geklecek çuvalla parayı eline alıp gidecek saygılarım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000