AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 liberty de ölen adam san andreasta
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 12/08/2005 :  18:50:41  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bildiğiniz gibi liberty city yani gta3 te oynayanlar warsa san andreasta karşımıza çıkan salvatore u öldürdük ama san andreasta yine gelio nası oluo anlamadım aynı adam olduğundan nası emin olduumu sorarsanız oyunda oğlu joey dan bahsedio san andreasta ve gta 3 tede salvatore un oğlu joey ayrıca vice city deki kent paul da var yine oyunda ben bu salvatore işini çözemedim valla çözen warsa yazsın

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 14/08/2005 :  17:50:01  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben çözdüm kendi sorumu şöledirki gta3 2003 yılı san andreas ise 1992 yılında yani salvatore un yaşaması doğal bişi
Sayfanın En Üstüne Git

berkayvaris
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/08/2005 :  11:33:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
djocny tarafından yazılan:

ben çözdüm kendi sorumu şöledirki gta3 2003 yılı san andreas ise 1992 yılında yani salvatore un yaşaması doğal bişi

O zaman Gta:Vice City'de daha gerilere yani 1986'lara gidiyoruz. o zaman gta:vice city'de niye yok. O zaman doğmamışmı acaba

Berkay
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 17/08/2005 :  11:56:07  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gta vice city 2004 yılı diye biliyorum
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 17/08/2005 :  15:45:53  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
2004 yılı olur mu? Michael Jackson'un parçaları var radyoda. Vice-city 85-86 civarı

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

frontsidehair
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 17/08/2005 :  16:07:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw beyler bööle soruları sormanız beni biraz olsun şaşırttı

yaw oyun dergilerinde hikayesini okursanız bunları düşünmenize gerek kalmayıp oyunun zevkini daha iyi çıkartırsınız

<:)
ben soldat |sokarca|
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000