AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 !!!!!!!!!! Bilmece Çözmek İsteyenler !!!!!!!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

max_payne
Üye

Turkey
İleti 108

İletim - 29/06/2006 :  09:52:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kısa lafın uzunu mu?

maxxx payne 8.bölüm harika
Sayfanın En Üstüne Git

angel_aysel
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 29/06/2006 :  11:45:18  Bilgileri Göster  angel_aysel'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hyrrr cunku adam no-ter mıs =))))

msn_canavari10@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 29/06/2006 :  14:46:53  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
acaba bi tane de ben mi sorsam? ama çok uzun yazmak biraz zor olabilir. sorim mi?
Sayfanın En Üstüne Git

angel_aysel
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 29/06/2006 :  15:35:25  Bilgileri Göster  angel_aysel'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sorrr

msn_canavari10@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 29/06/2006 :  15:43:58  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bir gemide 100 tayfa 1 tane de kaptan varmış. bu kaptan çok zenginmiş. bu 100 tayfadn 1 tanesinin de bu kaptanın altınlarında gözü varmış. bir akşam kaptan odasına altınlarını saymak için çelikdikten sonra kapı çalmış.kaptan-GİR-demiş. karşısında altınlarında gözü olan tayfayı görmüş(ama bunu biliyo.)tayfanın amacı altınları yürütmekti fakat kaptanı odasında görür ve kaptan-NE VAR?NE İSTİYOSUN?-der. ve tayfa-PARDON KAPTANIM KENDİ ODAM SANMIŞTIM- der ve çıkar. ertesi gün kaptan bu tayfayı astırır.
sizce kaptan bu tayfanın altınlarında gözü olduğunu nerden anladı?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000