AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 uçuş okulu yardım!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 09/08/2005 :  12:38:23  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
uçuş okulunda bana 2-3 bölüm geçecek warsa e mail bıraksın save dosyamı atayım bana geçip geri göndersin geçen benden ne isterse yaparım yardım severler lütfeeeeennn msn adresim oguzcan.ogulkan@ttnet.net.tr yada geçen biri aynı e mail adresine save dosyasını göndersede olur lütfen yardım

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 09/08/2005 :  13:53:19  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaw arkakaslar su ucus okulu nerde

Saygilarimla Mustafa Mehmet
Sayfanın En Üstüne Git

gta_mania
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 09/08/2005 :  14:05:38  Bilgileri Göster  gta_mania'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
[url=http://img211.imageshack.us/my.php?image=kopyasgtasaharita6gt.jpg][img=http://img211.imageshack.us/img211/2872/kopyasgtasaharita6gt.th.jpg][/url]

uçuş okulu resimde

Sadece resmi değişti...
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 09/08/2005 :  16:11:09  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya uçuş okulu nerde diyosunuz da bana bi yardım ediiiin geçen warsa save göndersin yada ben save gönderiyim geçip wersin lütfeeeen
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 09/08/2005 :  16:49:13  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar tamam ilk 2 bölümü geçtim daire çizmeyi yapamadım bari ona yardım edin ne isterseniz yaparııım lütfeen
Sayfanın En Üstüne Git

aslanhamid@
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/08/2005 :  18:15:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi neyin okulu ve hangi oyunun????????????????????????????????????
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.1 Snitz Forums 2000