AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 En İyi Online Oyun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 01/08/2005 :  09:02:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir kere ogame falan demeyin kağıt üstü olmayan oyunlardan bahsediyorum RoTR,Knight vede Night online gibi ayrıca nerden indirebileceğinide yazın :D hadi bakalım yorumlarınız....

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/08/2005 :  10:10:10  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence World of Warcraft en mükkemmel online oyun(mmorpg). Bende yok ama bi abimde vardı oynarken seyretmiştim bayıldım oyuna kesinlikle mükemmel. Bu tür oyunlar hakkında daha detaylı bilgi istersen mmorpg.com sayfasına bak bu sayfa sır bu tür oyunlar için.
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 01/08/2005 :  11:04:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Knight Online ... Zaten KO dan başka da pek online oyun oynamadım...

www.knightonlineworld.com dan indirilebilir....

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/08/2005 :  14:41:23  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dalga mı geçiyosun bence en berbatı Knight Online oyunun hiçbir amacı yok 3 tane karakterden birini seç adam öldür o kadar basit topu topu 20 tane yaratık var harita minicik neresi güzel bu oyunun?
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 01/08/2005 :  15:09:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır dalga geçmiyorum...Ben fikrimi söyledim...İnsan hangisinden en çok zevk alıyosa onu söylemeli ...Ben de en çok KO dan zevk alıyorum...Bir sürü insan da zevk alıyorki bu kadar çok oynayan var ...

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 01/08/2005 :  15:13:22  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
omersinan tarafından yazılan:

Dalga mı geçiyosun bence en berbatı Knight Online oyunun hiçbir amacı yok 3 tane karakterden birini seç adam öldür o kadar basit topu topu 20 tane yaratık var harita minicik neresi güzel bu oyunun?

Verdiğin cevap konuyla alakalımı şimdi? Adam ordan istediği oyunu söyleyebilir sen eleştiremezsin oyunu. Burdaki konunun amacı o değil lütfen hangi konuda olduğuna dikkat et. Ben bu arada knight online oynuyorum ama heralde WoW a da bir bakacağım.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000