AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 -=Animasyon yapmasını bilenler...=-
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

CanerTonbul
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/08/2005 :  12:07:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saolun teşekkürler.
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 13/08/2005 :  20:14:44  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Fakat flash kolay bi program değil.Öğrenmen çok uzun zaman alır hatta öğrenemeyebilirsin bile !! :D

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

carl
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 15/08/2005 :  10:51:38  Bilgileri Göster  carl için bir AOL İletisi Gönder  carl için bir ICQ İletisi Gönder  carl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  carl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kime diyosun,bana mı?ben flaşı biliom hatta şu anda bende var teşekkürler sorumu geri alıom yükledim flaşı

her yere imza atmam kardeş mürekkep getirirsen parmak basarım
Sayfanın En Üstüne Git

Goquay
Üye

Turkey
İleti 184

İletim - 15/08/2005 :  13:24:22  Bilgileri Göster  Goquay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaslar 3d animasyon yapmak istiyorsanız intten blender ı indirim Dili inglizce ama kullanmak flash kadar zor diil

Myself hate to make
Sayfanın En Üstüne Git

carl
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 16/08/2005 :  14:28:10  Bilgileri Göster  carl için bir AOL İletisi Gönder  carl için bir ICQ İletisi Gönder  carl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  carl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
adresi versene,veya msnden yaz

her yere imza atmam kardeş mürekkep getirirsen parmak basarım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000