AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 BURNING PLEASE ME !!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 31/07/2005 :  10:05:21  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
LÜTFEN ACİL YARDIM GEREKİYOR!GTA SANANDREASTA ESKİDEN YAPTIĞIM BİR BÖLÜMDE TAKILIYORUM!!!!HANİ ŞU 'REUNİTİNG THE FAMİLİES ' DİYE BİR GÖREV VARYA O GÖREVDE ÇATIYA NASIL ÇIKIYORUZ?

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 01/08/2005 :  10:55:21  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
merdiven kullan varsa yada kullan yada OHDUDE yaz ve gelen helikopterle çık çatıya

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

carl
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 01/08/2005 :  13:26:51  Bilgileri Göster  carl için bir AOL İletisi Gönder  carl için bir ICQ İletisi Gönder  carl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  carl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kangaroo yazıp zıplıyarak çıkarsın

her yere imza atmam kardeş mürekkep getirirsen parmak basarım
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 01/09/2005 :  16:54:37  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkür ederim
Sayfanın En Üstüne Git

Archangel87
Üye

İleti 45

İletim - 01/09/2005 :  16:57:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya nıe herkes hıleyle oynuo arkadaslar kasın bıraz gandalf sana dedıım yere kadar 1 kere bıle sıfre yazmadım emın olun daa zevklı oluyo...
Sayfanın En Üstüne Git

GT@M@STeR
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 02/09/2005 :  16:38:29  Bilgileri Göster  GT@M@STeR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet. O bölümlere şifre lazım değil. özellikle ilk adadakilere.

The GTA King

GTA ile bütün sorunlarınız için gtamaster@mynet.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000