alıntı: Çünkü bildiğim kadarıyla sdram destekleyen p4 anakartı yok.
Demek ki senin benim anakarttan haberin yok Rappier:)) Ben p4 SD slotlu anakart kullanıyorum. Yani SD lerin son serilerinden. Hoca_Gaffur bence de sen bilgisayarını değişirsen çok daha iyi olur senin için. Çünkü şu anda gerçekten fiyatlar çok uygun.
Sdram destekleyen sıfır bir anakart bulursan haber ver birkaç tane yedek olarak saklayalım. Kısaca belirteyim sdram destekli anakartlar p3'den p4'e geçiş esnasında sadece 2 seride kullanıldı ama bu anakartların performans olarak çokta başarılı olduğu söylenemezdi. Sorunsuz bir sistem için ddrram'lar en iyisi. Ram fiyatlarının çok uygun olduğu şu günlerde sdram gibi şu anda atarabası gibi kalmış bir teknolojiyi kullanmanın anlamı yok.
Rappier tavsiyelerin için saol ama inan ki ben sistemimden çok memnunum(p41.7 GHZ, 384mb RAM, Leadtek 128mbFX5200, 80gb maxtor, LG 52x32x52cdrw, LG 52xcd-rom). Gerçekten çok iyi ve sorunsuz çalışıyor. Ben değiştirmeyi düşünüyorum ama daha sonra. Bu arada anakart GIGA-BYTE 8SMML modeli.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....