SlmBenim donanım hakkında pek bilgim olmadığı için size bir soru sormak istiyorum.Sistemim: -1.1 Ghz Celeron işlemci -384 Mb sd ram -64 Mb ge-force 2 ekran kartı
Ben işlemcim çok düşük olduğu için onu değiştirmek istiyorum.Acaba sadece işlemcimi değiştirebilirmiyim?Yoksa anakart da değişmek zorunda mı?Lütfen yardım edin.....(işlemcimi en az 2.26 Ghz yapmak istiyorum.)
Şimdi senin işlemcin p3 ve ana kartında p3 uyumlu. Yani iyi bir işlemci almak için anakartınıda değiştirmek zorundasın. Ana kart değişince kullandığın ram'larıda değiştirmek zorundasın. Çünkü bildiğim kadarıyla sdram destekleyen p4 anakartı yok. Bunları değiştirdikten sonra bir zahmet ekran kartınıda değiştiriver (: Çünkü ekran kartın bundan 2 sene önce piyasadan kalktı (:
bence yeni bilgisayar al daha iyi, fiyatlat baya bir ucuzladı, taksit imkanıda var, toplama alırsan, monitör, klavye gibi sende olup halen kullanılır durumda olan parçalarıda almazsın, fiyat düşer
işlemcinle anakartını satıp sd ram slotlu P4 anakart alıcaksın ama sd ram slotlu sıfır anakart bulmak biraz zor olur.bence tamamını elden çıkart zaten sd ramler ddr ramlarden daha pahalı...
alıntı: Çünkü bildiğim kadarıyla sdram destekleyen p4 anakartı yok.
Demek ki senin benim anakarttan haberin yok Rappier:)) Ben p4 SD slotlu anakart kullanıyorum. Yani SD lerin son serilerinden. Hoca_Gaffur bence de sen bilgisayarını değişirsen çok daha iyi olur senin için. Çünkü şu anda gerçekten fiyatlar çok uygun.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....